Alla hjärtans dag och film från stallet!

Hallå där vännen!

Har du haft en fin helg?

Måste säga att min helg varit bra, men visst springer alltid helger iväg otroligt fort?

I lördags åkte jag iväg på lite småärenden med min Mamma. Hon blev mitt sällskap men också chaufför i och med att jag inte har någon bil kvar. Den jag haft hade jag på leasing under tre år och valde helt enkelt att lämna tillbaka den när tiden gått ut istället för att behålla den. Nu är jag på Jakt efter en ny, men klantig som jag är har jag totalt glömt, eller ignorerat med andra ord att det såklart är lång väntetid på en bil. På dom jag tittat på som jag är intresserade av är 4-6 mån väntetid. Vet inte hur jag tänkte, om jag ens tänkt alls?

Kommer inte riktigt iväg utan bil för att kolla bil heller, haha! Men jag funderar på om ja ska ta och bestämma mig för vilken bil jag vill leasa, beställa den bilen och undertiden köpa mig en billig bil för att bara ta oss fram och tillbaka till Stallet eller när vi måste ut på något ärende. Vi bor ju annars mitt i stan att shopping och matbutik finns runt hörnet.


I dag är det alla hjärtans dag och jag har förberett några små presenter till barnen, samt så är kvällens middag inspirerad av kärlek.

Jag vill också säga till dig, som kanske är ensam som mig att denna dag är egentligen vilken dag som helst. När jag tänker efter vet jag inte om jag blivit uppvaktad överhuvudtaget på alla hjärtans dag även när jag levt i förhållande. kanske någon gång, men dom är så få att jag inte ens minns dom. Jag har valt att lägga denna dag på att uppvakta barnen, eller som tidigare år även nära vänner. Kärlekens dag behöver inte bara vara genom parrelationer, även om det utåt sett kanske ser ut så. Vad är du tacksam över? Din hund, mamma, pappa , barn eller nära vän? Skicka ett fint sms, åk förbi med en blomma eller ät middag tillsammans.


Jag firade mig själv idag genom att köpa mig en stor blombukett. Kärlek till mig själv när den är som bäst. Har även om några helger bokat ett dygn på hotell med Spa med en annan nära vän som också lever ensam. Oj som jag längtar!

Delar med mig av en film från stallet igår.. Bjuder på den :)

Kram

Gillar