Är det för tidigt?

Hej där!


Härligt med måndag och back to rutins.

Kidh är dock hemma. Han har blivit rejält förkyld och låter väldigt rosslig. Matheus däremot var superglad att vara tillbaka på Förskolan. Var lite orolig när han inte ville gå i morse och jag försökte förbereda honom hela vägen till Förskolan att dom förmodligen skulle vara utomhus eftersom det också var så fint väder och att det nog var där jag skulle säga hejdå. Vet inte vad det är, men Matheus ogillar att säga hejdå ute på gården, han mår bäst av att få gå in på Förskolan och säga hejdå där inne.

Så det var en lättnad för oss båda när vi mötte personal och hans små vänner på gården som sade att han skulle få gå in och ha en aktivitet där inne tillsammans med hans favoritpedagog och några äldre kompisar. Så att säga hejdå blev odramatiskt och han studsade istället in, rakt i famnen på hans fröken :)
Det blev en härlig gårdag. Fick tillslut med mig lilleman ut i Solen. Vi tog en promenad ner till Stadsparken för att mata änderna och leka i parken. Vi tog sedan en annan väg hem, en lite längre för att jag också skulle få promenera i lite högre tempo.!


Älskar detta väder som pågår nu. Visst blir man glad? Blir sugen att börja Påskpyssla och pynta litegrann eller är det för tidigt?Hoppas du får en fin start på nya veckan!

Kram

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Hoppas ni också får en bra start på veckan!🥰

nouw.com/belindagoransson
Karin
,

Hej Therese!


Jag skulle så gärna vilja se lite mer utav er nya lägenhet. Skulle du inte kunna ta med oss läsare på en ”rundtur”? 🙂

theresewickman
theresewickman ,

Det ska jag absolut se till. Tänker att dom flesta följer mig på Instagram, men så är det ju inte.. Så ja absolut, det ska jag fixa... KRAM

nouw.com/theresewickman
karinova@hotmail.com
,

Vad kul, ser fram emot det😊

Jag har inte Instagram 🙈