ÄR DU OCKSÅ SLUT PÅ ENERGI?

Hej vännen! Är det bara jag som känner mig tom på energi?

Vet inte om det är det gråa, mörka och regniga vädret vi har, eller att leva med alla restriktioner eller en trötthet efter flytt och upp över öronen av arbete eller en kombination av allt.


Längtar efter att få checka ut någon vecka helt och hållet från mitt jobb och sociala medier som annars finns med mig 24/7, men är samtidigt rädd för att inte få jobb efter Jul och Nyår i och med hur tufft det blivit för många rent ekonomiskt kring Corona. Redan vanligtvis har man färre jobb i jan och feb och jag gissar att det kommer vara extra märkbart 2021. Dessa stunder är det jobbigt att oroa sig när man vet att man står ensam som ansvarig och försörjare åt familjen och ingen man kan stötta ihop med och tillsammans hjälpas åt att få det att fungera. Vet att jag är långt ifrån ensam om att oroa sig för ekonomi, jobb, sjukdomar och annat nu i denna tid. Vi får finnas för varandra <3Har hela 4 jobb att fota, filma och skapa content åt idag. Gissar att efter fotografering och matrialfix nu på dagen så kommer det bli en lång natt med att skapa texter, redigera, för att sedan skicka in Utkastet till företagen.


Längtar efter jullov, att ha barnen hemma, vara klar med dom största arbetena, mysa, titta film, baka, plocka lite här och där, ta sovmorgon och skippa allt vad rutiner heter. Inte behöva köra fram och tillbaka till aktiviteter typ varje dag i veckan. Bara ta dagarna som dom kommer. Åh som jag längtar!Nä, nu måste jag tyvärr springa vidare. Allt för mycket att göra idag. Men ville smita in och säga Hej, saknar att prata med er.


Ha en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Känner mig också tom på energi å vet ibte helt varför:/

nouw.com/soffiaz_85
Malin
,

Känner mig också slut som artist, har t.o.m. gjort hälsotest via Werlabs som visade normarlt så förstår inte denna energilöshet så trist!

faadduuu,

https://crackother.com/adobe-premiere-pro-crack/ , Adobe Premiere Pro Crack works seamlessly with other applications and services, including After Effects and Audition.

crackother.com/adobe-premiere-pro-crack/