ÄR VI GALNA?

Hej fina!

Hur underbart är det inte med Lördag?

Jag och barnen har tagit en mysig men smått kaosig frukost framför tvn som vanligt på helgen.

Det slår aldrig fel, men så fort hösten kommit på riktigt så smygstartar vi julmyset. Julfilmerna går varma, julmusiken spelas från tvn och vi kollar upp Julpyssel på nätet att göra i December. I morse såg vi Svenssons Svenssons Jul och i veckan såg vi " En underbar Jävla Jul ".

En del kallar oss tokiga, men vi njuter. Kan tycka att hösten kan kännas så kall och mörk, lite smådyster i mellan åt men med tända ljus, mysiga julfilmer som får en att längta till Jul gör den långa hösten mysigare på något vis.

Vi är inte helt ensamma om detta. Känner några till som är lika julkära som oss och som redan nu också börjat med Julfilmer.

Köpte i veckan också årets första julpynt. Det ni ;)


Vi ska strax ta på oss kläder för att åka in till Stora Holmen, åka tåg och leka utomhus ett par timmar innan vi i eftermiddag ska fortsätta sorterandet och packandet här hemma. Igår eftermiddag tog vi tag i Kidhs rum. Packade ner allting där förutom kläderna, bar in hans säng in till Ellahs rum för att kunna stapla kartonger inne hos honom.

Har varit en ganska stressad vecka. Mycket jobb, mycket med flytten att göra och en hel del annat som tagit tid och energi och jag inser att hästen kommer bli ganska tuff. Drömmer till och med om att packa kartonger och åka till tippen :)

Men det kommer bli så himla bra och mycket av det som tar min tid är också roliga saker......


Hoppas du får en fin dag!

KRAM

Gillar

Kommentarer

Sofia
,

Lite gasket att börja med julgrejer redan nu 😉 Men om det är det ni trivs med och vill göra så

Kör på det!! Gött med folk som vågar göra vad de själva vill och inte lyssnar för mycket på folk.

Än tycker jag inte ens hösten riktigt börjat så känns lite avlägset att börja med jul. Även om det är bra att börja med julpyssel typ nu, så man inte stressar sen.

Först vill jag nog göra det lite höstmysigt och tycker det är lite synd att vi inte har en riktig höstlig tradition. Amerikanarna har ju mer höstpynt och som slutar med halloween. Efter halloween hade jag nog tyckt det passar bra att börja lätt med julgrejer.

Min favorit är ju att plocka fram adventljustakarna

Grethe
,

Vet inte om ni är galna men den som klippt Matteus måste vara lite galen.Så synd om hans fine hår