Behöver er hjälp,...

Hej och god morgon ljuvliga Lördag!

Sitter och myser i soffan med Matheus, i stort sett det enda stället det går att hänga på här hemma. I dag är det sista dagen i detta hus, sedan går flytlaset på Måndag och vi kommer i eftermiddag flytta hem till min Pappa.


Men först ska vi strax iväg ut på en fotografering. Har mitt i allt kaos också lovat bort mig för att agera fotograf. Kommer nog ta ett par timmar och jag hoppas att regnet som ligger i luften håller sig borta tills vi är klara :)

I eftermiddag ska vi hem till min Pappa, som jag berättade och där kommer vi i dag också samlas alla barn och barnbarn för ett mysigt Halloweenfirande. Älskar och uppskattar så enormt mycket att min Pappa och hans fru har så mycket fint ordnat till alla traditoner, oavsett om det är Midsommar, Påsk, Jul eller Halloween.

Förutom rykte om väldigt god middag så vet jag också att Karin knopat ihop en otäck skattjaktsrunda för barnen att gå och i slutet väntar en skatt till varje barn. Ni hör! Älskar hennes kreativitet.


Haha, vill ni veta vad jag hade på min smörgås i morse? Årets första Julskinka. Mums!

Kan knappt bärga mig till att flytten är avklarad och jag kan på riktigt lämna dessa veckor av kaos bakom mig för att börja inreda och boa in oss i ett nytt hem. Har dock ett litet problem kvar. Jag ska lyckas välja tapeter. Hur ska man kunna välja? Det finns så många fina och ena dagen tycker jag en medan nästa dag en annan. Tycker också det är svårt att föreställa mig en liten pappersbit i ett hel rum. Sen till en annan sak? Tycker ni jag borde ha samma tapet i matsalen som i vardagsrummet eller skulle två olika göra sig fint?


Där inne vill jag också ha enkla, bara i en färg, men då är frågan hur mörk, ljus och i vilken färg. Haha!

Vill också bestämma mig under helgen då jag vet att en butik i närheten av Örebro

Eness färg har 25% på b.l.a alla boråstapeter i helgen och under nästa vecka och det är dom jag fastnat mest för och 25% är ändå väldigt mycket rabatt.


Såhär ser matsalen och vardagsrummet ut. Vad tycker ni, en och samma tapet eller två olika eftersom det ändå är två olika rum?

Öppningen med pelarna är alltså öppningen från matsal till vardagsrum, så dom ligger precis bredvid varandra men med en tydlighet av att vara två olika rum.


Tar tacksamt emot tips.


Ha en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Annica
,

Är det något ni måste bestämma nu? Tänkte om ni kunde bo in er ett tag och känna av, det är svårt det där med tapeter. Jag hade nog kört två olika men som passar ihop, hoppas du får klarhet i det. Ska bli så roligt att följa detta ❤️ Kram

Johanna
,

Jag hade nog kört på samma. Eller eventuellt två olika som ändå kan passa ihop. Bara det inte är för mycket mönster.

oliviamalm
oliviamalm ,

Jag tycker den enfärgade färgen, så himla fin! Jag uppfattar den som beige och jag älskar det 😊

nouw.com/oliviamalm
NellieF
NellieF,

Älskar boråstapeter 🙌

nouw.com/nellief