Biopremiär i Örebro!

Vilken gårdag!


Så kul när det faktiskt händer något litet extra även i Örebro. När det kommer till Premiärer, Event mm så är det nästan alltid uppe i Stockholm.

Så därför kändes det extra kul att gå på gårdagens Biopremiär eftersom det var just här, i vår stad. Det var självklart Corona anpassat och det var bara ett visst antal inbjudna gäster och flera rader i salongen var avstänga och med gott om plats i mellan varandra.

En av skådespelarna var på plats och det var ingen mindre än barnens förebild Thedore "Theoz". Jag och hans mamma är bekanta sedan en tid tillbaka så henne tyckte jag det var extra kul att få träffa och krama om igen. Så härlig kvinna!


Ett par timmar innan bion mötte vi upp Amalia, Sara och deras barn för att äta mat. Så enormt trevligt. Jag och Amalia har pratats vid över nätet ganska så länge nu men det var första gången vi träffades in real life så att säga och hon är precis lika härlig som jag trott och det kändes som om vi hade träffats flera gånger tidigare. Men det blir väl så när man faktiskt lär känna någon så bra över nätet. Att man till en vis del redan känner varandra när man ses..

Vi har redan börjat planera när vi ska ses nästa gång. Men då hon bor en bit härifrån så krävs det lite planering :)


Kan varmt rekommendera att se filmen. Den har premiär idag i hela Sverige och jag både skrattade och grät. Barnen skrattade mest och förstod inte riktigt vad jag grät över. Men den var så fin och sorglig där en stund att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka. Ser du filmen förstår du vad jag menar :)


KRAM

Gillar

Kommentarer

Juliaoa
Juliaoa,
Va goda pizzorna såg ut!😍
nouw.com/juliaoa
Anita
,
Såg er på bild i NA i morse. Kul att gå på bio. Kram Anita i Nora.
Karolina
,
Så längesen man var på bio. Skulle vara kul att komma iväg på den filmen. Har en 7-åring hemma som såg trailer och är peppad på att gå. Tror du den passar för en 5-åring också eller hur spännande var den? 😊