Det är aldrig för tidigt......

Hej vännen!

Du som följt mig länge blir väl inte förvånad om jag säger att jag precis ätit en lussebulle och druckit ett glas Julmust? Vad spelar det för roll om det bara är Oktober. Behövde pigga upp stämningen såhär i flyttkaoset och bland alla mils långa måsten. Sagt och gjort, på med julmusiken och köpa med lussebullar...


Multitaskade i eftermiddags. Köpte med lunch, stack först till en firma som skulle städa min bil och direkt därifrån till en annan firma som bytte till vinterdäck på bilen. Undertiden satt jag i väntrummet och arbetade och slängde i mig lite mat. Skönt att få bilen klar om nu snön mot förmodan plötsligt skulle komma även här. Ser inte så ut på vädret, regn 14 dagar framåt. Kan det bli mer deppigare? Det är just därför man ska lyssna på julmusik och tjuvstarta pyntet, då blir det mysigt må jag säga er. Funderar på om jag ska slänga upp Julstjärnorna direkt efter flytten när allt annat ändå ska packas upp , haha. Ett par veckor hit eller dit..

Bara några dagar kvar nu, sedan lämnar vi "landet" för stan. Ska bli spännande och kul med något nytt. En riktig nystart!

Älskar bokstavligt talat min långa jacka. Eller kanske säger man kappa eller skjorta? Du hittar den HÄR.


Sov gott.


KRAM


Gillar

Kommentarer