Det är synd om Matheus....

Hej fina!

Måndag och ny vecka. Trodde jag skulle vakna upp sjuk idag. I går kväll började jag få ont i kroppen och jag frös något otroligt mycket. Men efter en bra natts sömn så vaknar jag upp och känner mig utvilad och som mig själv igen. Så himla skönt, för sjuk är det sista jag har tid att vara just nu. Tror kanske kroppen sade ifrån efter två väldigt intensiva veckor med lite sömn.

Imorse tog vi det lugnt jag och lilleman. Han som annars brukar vakna vid 6 sov idag till 8. Tror även han var sliten efter helgen :) Så tacksam för att jag kunde påbörja lite jobb från sängen med datorn och han fick en stund framför en film innan vi gick till Förskolan nästan 2 timmar för sent ..


Apropå Matheus. Fick ta emot kommentarer om att det är så himla synd om honom sedan han klipptes i förra veckan då det ser förjävligt ut.

Haha, ja visst är det lite hackigt lite här och där, där vi kört med maskinen. Men det är inte frisörens fel, min underbara Moster som klippt honom dom sista gångerna utan Matheus gallskrek denna gång. Vägrade sitta still efter att vi hade påbörjat rakningen på sidorna så vi fick helt enkelt vara snabba och göra det bästa av situationen. Hade varit mer synd om honom att tvångshålla honom för att jämna till det.. Så han får helt enkelt se ut såhär en tag, till vi har möjlighet att prova igen.. Så synd om honom är det inte, det är bara lite hår och ingen han lider av :)


Hoppas att du får en fin start på nya veckan!


KRAM

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Men alltså gullungen!🥰

nouw.com/evelinajosefines
pojkensmamma
pojkensmamma,

Lika fin som sina syskon och mamma,och grattis busunge på din namnsdag så jag i almanackan. Närmare hans namn kunde jag inte hitta,min start på veckan var jobbig men hoppas att det släpper fort..

nouw.com/pojkensmamma
Janette
,
Men snälla rara! Har inte folk annat att lägga son energi på än att klaga & tycka så synd om M pga av HÅR. Seriöst 😴
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Men han var ju supersöt! Inga fel på det där!

nouw.com/belindagoransson
Saynomore
Saynomore,

Lika söt ändå 🥰 Den som tycker det är synd på lite hår har inte sett mycket i denna värld tänker jag 😩

nouw.com/saynomore
ArligtHarlig
ArligtHarlig,

Men så söt kille ni har! Och den där pyjamasen måste ju bara älska!

nouw.com/arligtharlig
theresewickman
theresewickman ,

Vad gulliga nu är, allihopa <3

nouw.com/theresewickman
emelivet
emelivet,

Åh vad fin han är🥰

nouw.com/emelivet
FilippaLinton
FilippaLinton,

Ååå gulle! <33

nouw.com/filippalinton
Madde.p ??
,

Att folk ens orkar klaga!!! Han e super fin!! ❤️