Det blev han och jag idag!

Godmorgon vännen!


Varit fullt upp hela veckan och eftersom Matheus åker bort även denna helg till sin pappa i och med att han inte var där på 8 veckor så fick han spontant bli ledig från förskolan idag. Jag ska försöka göra det viktigaste arbetet när han sover en kort stund på dagen men annars så ska vi mysa så mycket vi kan, hjälpas åt att storstäda här hemma. Eller hjälpa och hjälpa, blir nog mer jag som städar och Matheus plockar fram igen, som alltid :) Men skönt att kunna ta en dag med honom hemma när han önskar och eftersom han nu blev borta även denna helg så kunde jag skjuta på jobbet till helgen och ge honom tiden idag, bara han och jag.

Ikväll får jag besök utav några av mina närmsta tjejvänner. Vi ska äta gott och umgås. Funderar på vad jag ska laga i ordning för något, eller om jag satsar på en stor plocktallrik istället?


Imorgon ska jag ta en dag bara åt Ellah och Kidh istället. Gäller att försöka pussla när det ges tillfälle för att ge alla lite extra tid. Vi ska till Sörbybacken här i Örebro för att gå höghöjdsbana. vi provade det en gång när vi var i Danmark för nu 2 år sedan och dom stora barnen älskade det och har sedan dess önskat att få göra om det, så det ska bli kul. Efteråt ska vi prova på deras berömda pizzor till middag, så kommer nog bli en superhärlig eftermiddag. Nu gäller det att hålla tummarna för lika fint väder under morgondagen eftersom vi ska vara utomhus hela tiden :)


Hoppas du får en fin Fredag!

Kram kram

Gillar

Kommentarer