Det passar in överallt!

Reklam för Homeroom


Hej vännen! Har du haft en fin helg?

Känns det inte lite galet att April redan snart är förbi? Snart kliver vi in i Maj och månaden som Matheus fyller hela 3 år. Varför känns det alltid så när ens barn fyller att dom nyss föddes. Hur kan lixom åren gå så fort?


En annan rolig grej. Jag vet inte hur många som redan hunnit fråga om mitt nya vitrinskåp jag ställt in i mitt sovrum. Jag blev kär i detta för flera månader sedan när 2 helt olika vänner lade upp på Instagram att dom hade köpt ett likadant. Redan där och då ville jag köpa hem ett men det var lite fel i tid. Låg i renoveringen av Matheus rum så valde att avvakta. Det fina med detta vitrinskåp, som nu äntligen är mitt är att det går att ha precis vart man känner för. Jag har det i sovrummet. Tyckte det blev fint att ha mina krämer, smink och annat i, medan en annan har det i vardagsrummet med porslin och glas i och en annan i köket med olika burkar av socker, mjöl, musli mm. Det gör sig verkligen fint precis vart som helst. Skulle jag ha ett större helklaklat badrum skulle jag garanterat ha ställt ett likadant där inne för att också förvara handdukar i raden längst ner.


Längre ner i inlägget delar jag också med mig av en unik rabattkod på 20%!


Detta vitrinskåp hittar du HÄR, finns även i andra färger..


Det roliga med Homeroom, är att dom verkligen har så SJUKT många olika varumärken och produkter samlat på en och samma plats. Är så glad att jag genom mina tidigare samarbeten hittade till dom, för innan jag själv började arbeta tillsammans med dom, så visste jag tyvärr inte om att dom fanns.

Hittade så mycket fint även till Matheus, visar er här nedan..


Denna hylla gillade jag så himla mycket. Finns verkligen så galet mycket fint till barnrummet, men också leksaker mm

Tipitält som Mathues önskar sig nu när han fyller år..

Detta är en given födelsedagspresent till Matheus som tycker om att stå i sitt kök. En påse full medträgodis.

Jag hade en liknande hängstol när jag bodde i radhuset, kan vara en av dom få saker jag saknar med att bo där. Att kunna mysa i denna på altanen. Denna finns i flera olika färger och kombinationer.

Tycker runda soffbord i trä är så himla fina. Älskar naturfärger överlag.

Sist men inte minst, kuddar. Det är något man absolut inte kan få för mycket av i ett hem. bara genom att byta ut kuddar och plädar kan förändra ett helt rum.


Innan jag säger hejdå så får jag inte glömma bort, med koden APR21THERESE får du 20% på ett köp till 2/5 på allt som jag visat plus väldigt mycket annat hos Homeroom.


Kram kram


( gäller ej , Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines

Gillar

Kommentarer