Detta köpte jag på Gekås!

Höll på att skriva God Morgon fast klockan strax slår 12:30. Kanske för att jag sitter kvar vid frukostbordet och njuter av en varm kopp kaffe, tända ljus och Julmusik. Japp, Julmusiken går varm här hemma sedan flera veckor tillbaka.


Vi har haft sådan skön förmiddag här hemma. legat länge i sängen, kollat film, myst och åt inte frukost fören klockan 11. Om en timme ska vi åka ut till Landet och hem till min Pappa och hans fru för Halloweenfirande med middag och pyssel tillsammans med alla syskon och syskonbarn. Älskar dessa traditioner och vår stora familj ( har ett syskon plus 4 ingifta bonussyskon på Pappas sida och vi alla har barn, så vi är en stor familj ) Just nu är vi uppe i 9 barnbarn hos Pappa och Karin och fler lär det bli med åren..


Här om dagen var det någon som skrev till mig och frågade om jag inte tröttnar på Julen när jag alltid i början av November börjar Julpynta och redan i Oktober börjar se Julfilm och lyssna på Julmusik och svaret är NEJ :)

Det är mitt sett att överleva den märka, gråa och trista hösten. Istället för att låta mörkret och dagarna gå så fyller jag det hellre med sådant som får mig glad, som får mig att längta till Julen och för mig är Julen egentligen så mycket mer än enbart December. Kan helt ärligt uppleva det stressigt att man under några veckor ska hinna med att gå på Julmarknader, baka, pynta, klä granen , handla Julklappar mm och man har en bild framför sig att man ska njuta så himla mycket, men sanningen är att det mest känns stressigt. Jag som dessutom, trots heltid med barnen faktiskt förlorar 2 helger av 4 under December då barnen är hos sin Pappa. Då känner jag hellre för att faktiskt stressa mindre och njuta mer genom att börja tidigare. Alla gör olika och så här har jag valt att göra..


Är som ett litet barn November och December och älskar att pynta, pyssla mm, men så fort Julen är över vill jag mer än gärna slänga ut allt på en gång. Finns vissa som har Julen kvar till mitten av Januari, till tjugonde knut ,men jag tar dessa veckor innan December istället för att kasta ut Julen så fort mellandagarna passerat. På Nyår ska allt vara borta och redo för ett nytt år med nya möjligheter. Ut med det gamla och in med det nya :)


Var till Gekås Söndag och Måndag och handlade en del. Blev inte alls lika mycket som jag tidigare kunnat handlat, men blev klar med en del Julklappar och en del kan jag inte visa här, men tänker att jag visar en del av det jag köpte. Tycker dock att priserna på en hel del varor gått upp sedan sist. Men gissar att mycket har med Covid att göra. Att dom nu fått dyrare fraktkostnader plus att dom också förlorade massa pengar i och med Restriktionerna som var.Hoppas du får en fin fortsatt Lördag.


KRAM

Gillar