DOM ÖNSKAR VI VORE KÄRA!

Hej fina! Har du haft en bra helg?


Tycker bara det så poff och så var den redan förbi!?

I Fredags var Matheus hemma och ledig från Förskolan och då spelade vi också in matrial för den nya serien som snart släpps. Du kan redan nu prenumerera på kanalen för att inte missa några av avsnitten. Det gör du HÄR!

I serien kommer ni också få ta del av sju andra familjer, i Livet utan filter. Tror det kommer bli en ganska så mysig serie och jag är mest taggad över att få se dom andra familjerna. Jag menar min egen har jag ju full koll på :)

I första avsnittet kommer ni få se hur vi bor och då jag vet att ni är många som önskat att få en rundvisning i vår lägenhet så får ni inte missa säsongsstarten..


Förutom att jag fixat en hel del här hemma i helgen med b.l.a att rensa i förrådet på vinden för att ge plats åt alla kartonger fulla med julsaker som fram till idag stått i Kidhs rum, tvättat, storhandlat och städat så har vi också hunnit med fika tillsammans med min vän Daniel och hans två barn. Daniel är likt mig ensamstående och han är en av få som jag träffar nu under pandemin. För oss har det varit mest självklart eftersom ingen av oss har någon vuxen i vardagen att prata eller umgås med och då våra barn är bästa vänner med varandra.


Vet inte hur många gånger barnen önskat att vi vore ett par istället. Dom menar att det vore rena drömmen att få bo ihop med sina bästa vänner. Kan förstå dom, men vi är bara två riktigt bra vänner och även om han är en helt underbar man så kan man inte trolla fram känslor. Vi har varit som bästa vänner i snart 4 år och jag är glad åt honom och hans 2 underbara ungar.. Vi åker på semestrar ihop, firar både Nyår och Midsommar tillsammans och det är en trygghet att ha honom som vän.Förresten, tittade du på Mello igår? Vi tittade, som alltid. Även om det inte är jättebra så är det en mysig tradition som bör behållas. Dock blev jag lite besviken att Paul Rey inte gick direkt till final. Tycker han förtjänade det med sin magiska stämma. Tittade du? Vem tyckte du i såfall var bäst?


KRAM

Gillar

Kommentarer

growingup
growingup,

Vilken mysig inredningsstil! Ingen Mello för min del, men Eurovision efteråt ska bli kul.

nouw.com/growingup