Vinkat hejdå till Matheus för 10 dagar!

Hej vännen!


Sitter med en kopp kaffe i vardagsrummet och känner höstens krispiga luft genom det öppna fönstret. Lite små kyligt så jag sitter under en filt.

Haft en lugn och mysig morgon tillsammans med Matheus. Vi åt frukost i soffan framför en film och lekte sedan "Kom alla mina regnbågar" som han själv kommit på. Istället för kom alla mina kycklingar så ropar han, Kom alla mina regnbågar och så ska man fråga, vilken färg osv. Han älskar när vi leker den tillsammans här hemma, jag och hans syskon.

Vid 10 tiden blev han sen upphämtat av hans Pappa och bonusmamma då dom i eftermiddag flyger till Rumänien för 10 dagar. Trodde det skulle bli svårt för honom att säga hejdå då han igår kväll när vi låg i sängen låg i min famn och grät i säkert 30 min för att han INTE vill åka ifrån mig.

Matheus - Mamma, jag vill inte vara borta så många dagar. Jag vill vara med dig


Vi kramades och jag förklarade att det inte är farligt att längta efter varandra och att han kommer få det jättekul. Vi kommer kunna prata på facetime och han kommer kunna visa mig vad han hittar på under semestern och snart är vi ju faktiskt tillsammans igen.


Det gick bra att säga hejdå. Han pussades och kramades massor och följde sedan med spänd, glad och nervös inför resan men helt utan protester. Kändes som ett bra hejdå för mammahjärtat och hur jobbigt jag än må tycka det är att ha mitt lilla barn i ett annat land, så ska jag försöka att ta en dag i taget och se till att kunna ge dom stora barnen lite mer av min tid och mig själv tid för lite bättre sömn om nätterna när jag inte har några små fötter sparkandes i ryggen.


I går var vi upp till Stockholm jag och Matheus. Vi var bjudna på Event med Newbie och det skulle vara en del barnaktiviteter så jag tänkte att det vore ett perfekt tillfälle att få lite kvalitetstid bara han och jag innan han nu skulle åka iväg i 10 dagar. Vi fick en sådan himla mysig dag! Vi träffade upp vänner, åkte in till stan, åt på Dirty Coco och tidigare på eventet ute vid Siggesta Gård kunde Matheus mata Alpackor och han njöt av min fulla uppmärksamhet. På kvällen när vi kommit hem och lagt oss i sängen kramade han om mig och sade

- Åh, mamma, visst har vi haft en mysig dag!


Gillar