Göteborg, Liseberg och Tivolihotell!

Hej fina du och hej till måndag och ny vecka.


Var segstartad idag. Klockan börjar närma sig lunch och såhär ett par koppar kaffe senare börjar gruset i ögonen kännas lite lättare.

Skulle lämnat in vår buss på Service idag. Men tror ni inte jag totalt glömde bort det? Känner mig SÅ dum när jag glömmer tider och skäms när jag ska ringa upp för att be om ursäkt och för att boka en ny tid. Apropå bokade tider kom jag på att Matheus är inbokad på syntest hos BVC i veckan, vilket han såklart inte kommer kunna gå på eftersom han är utomlands. Ska ställa alarm som påminnelse så jag inte glömmer bort att avboka tiden.


I går kväll kom vi hem ganska sent från Göteborg. Det och alla intryck och allt vi gjort i helgen är högst troligen det som resulterat i dagens grus i ögonen.

I fredags så fort barnen slutat skolan begav vi oss med bilen mot Göteborg för att spendera en mysig helg tillsammans där jag hade möjlighet att verkligen kunna prioritera dom stora barnen och ge dom lite värdefull egen tid.


Vi checkade in på Åby hotell, som ligger ungefär 13 min bilresa bort från Liseberg och WOW vilket hotell.

I härligt Tivolitema blev man glad av att kliva in i lobbyn och familjerummen var stora och rymliga.

Barnen älskade att bo här och jag med. Frukostbuffén var god och hade stort utbud och nere vid lobbyn fanns det massa olika spel att spendera mysig tid vid.


Vi kom fram ganska sent på Fredagen, så det fick bli McDonalds till middag och sedan hängde vi ett par timmar nere vid lobbyn. Jag tog ett glas vin och ungarna drack läsk.

Hela Lördagen var vi inne på Liseberg. Vi hängde på låset vid 11 och var inte tillbaka på hotellet fören klockan 23. Det stoppade dock inte ungarna från att vara vakna en stund till då man verkligen inte kan slita dom från Biljardspelet nere i lobbyn. Dock ett otroligt mysigt avslut på en SJUKT rolig dag!

Älskar att åka karuseller och att få dela den glädjen med barnen är fantastiskt!


På Söndagen höll vi på att missa frukosten då vi sov så länge. Vi vaknade 10:15 och frukosten på helgen stängde 10:30. Blev snabba ryck ner till Restaurangen, men vi hann!


Vi blev sedan kvar några timmar i lobbyn för barnen ville spela mera ( otippat ) och sedan tog vi ett par timmar inne i Göteborg city innan vi tog bilen hem till Örebro igen!


Glad och tacksam för en fantastisk helg i ett Soligt Göteborg!

Önskar dig en fortsatt fin dag! Nu ska jag fortsätta arbetsdagen med att besvara alla mail, gå igenom bokföring samt fota och filma för ett samarbete som ska in på Utkast senast ikväll.


KRAM

Gillar