Konsert med GES - Glenmark, Eriksson och Strömstedt

Hej vännen!

Måndag och ny vecka!

Checkade ut både här och på Instagram under helgen. Ibland kan jag fastna i känslor & tankar och egentligen är det mycket av det jag känner jag vill dela med mig av, men istället blir det tvärtom. Att jag låser mig, känner en massa som jag sedan inte kan formulera.

Är ganska brett och stort. Oro för min egen del hur det ska se ut rent ekonomiskt. Allt blir dyrare, jag måste förmodligen sälja min älskade Campervan som jag drömt och längtat efter så länge för att ha råd att betala restskatten i min enskilda firma som ska läggas ner då jag startade upp ett AB istället. Mat, el, ja allt blir dyrare och jag som ändå kunnat tagit ut en bra lön har minskade samarbete = mindre inkomst och det är svårt att som ensam försörjare till en familj inte oroa sig även om det förmodligen löser sig på ett eller annat vis.

Känner mycket i hur världen ser ut. All oro, skottlossningar, splittringarna i Sverige osv. Hur ska det egentligen bli och vara i Sverige dom närmsta åren?

Känner ganska djupt och mycket kring det mesta just nu. Känner mig förvirrad, nedstämd och en hel del känslor jag inte ens kan sätta ord på. Det blir då lätt att jag inte säger något , checkar ut och tar avstånd från att säga något alls tills jag själv kan sortera det bättre.


Matheus kom hem i Lördags morse efter 10 dagar på resande fot. Vi spenderade hela dagen i sängen. Köpte massa godis och beställde sushi efter önskemål från 4 åringen själv, kollade film efter film, kramades, myste och tankade kärlek.

Borde varit pigg men efter en natt med dåligt sömn och kanske lättnaden att han var hemma igen gjorde att jag var helt slut. Ni vet när det känns som om man har grus i ögonen och man känner en obehaglig trötthet som gör att man nickar till.? Så en MYSIG dag var precis vad vi behövde han och jag!


I fredags blev jag spontant inbjuden på Mingel och GES konsert. Tog med en vän och fick en jätterolig kväll ihop. Snacka om barndomsminnen när GES sjöng " När vi gräver guld i USA".

Efter konserten träffade vi på killarna på hotellet vi hade minglet vid, eller gubbarna kanske man kan få lov att säga? Dom är ju ändå en bra bit över 60 år alla tre och då är man väl gubbe? Vi stannade och pratade en stund och jag kände att ett foto var på sin plats. Inte för min del, utan kanske mest för att skicka till min mamma som växte upp med dessa "snyggingar".Har du någon favoritlåt som GES gjort eller som dom gjort enskilt kanske? På deras GES turne sjöng dom även sina egna låtar, vilket jag inte visste innan men som verkligen lyfte hela upplevelsen.

"Åk till Magaluf, där måsarna skrattar sig hesa "


Var många låtar man kunde sjunga med till då många spelades under min uppväxt.


Önskar dig en fortsatt fin dag!


KRAM

Gillar