Recept på enkla Bananpannkakor!

God morgon vännen!

Brr, så rått och kallt det är här i Örebro idag. Dock gillar jag det på något vis. Starta morgonen iklädd pyjamas och mysig kofta, med en kopp kaffe och tända ljus.

För bara några år sedan gillade jag inte alls hösten, men desto äldre jag blir desto mer och mer uppskattar jag alla årstider på ett helt annat vis.


Matheus är hemma idag, så jag ska försöka kombinera jobb med vabb. Kommer nog gå sisådär för han har redan tjatat x antal gånger senaste timmen att vi ska spela spel.

Försöker förklara att vi ska mysa, spela spel och leka, men att han får vänta på att jag tagit tag i det viktigaste jobbet först. Nu sitter han bredvid mig framför en film och är nöjd för en stund.

Egentligen är han inte sjuk skulle jag säga. Men han började hosta i morse, ni vet sådan där slemmig hosta ? Så tänkte att han får vara hemma idag utifall något är på väg. Skulle han som det ser ut nu inte bli sämre kommer han få gå tillbaka till Förskolan imorgon. Blir dock bara en dag då Förskolan sen är stängd Torsdag och Fredag.


Lagade i ordning Bananpannkakor till frukost tillsammans med en klick grekisk yoghurt och färska hallon.

Snabbt, enkelt, nyttigt och väldigt, väldigt gott!

Recept 1 portion:

1 Banan och 2 ägg

Mosa bananerna noga med exempelvis en gaffel och blanda sedan ihop med 2 ägg så det blir som en smet. Stek sedan pannkakorna och ha valfritt tillbehör till.

Om man vill kan man också blanda ner lite kanel och kardemumma i smeten för smakens skulle. Själv föredrar jag det kanske som bäst när vi går ännu mer mot höst och vintern. Men det är en smaksak :)


Så kul förresten att ni är så många som gläds åt att jag är tillbaka på bloggen.

Är det något speciellt ni önskar få ta del av?


KRAM

Gillar