En fet kyss på munnen!

Godkväll vännen!


Har du haft en bra dag?

Här i Örebro har det varit kallt men superfint väder vilket gjorde det lite enklare att kliva upp imorse.

Har varit en supereffektiv dag och jag kan ändå inte låta bli att bli lite sur på mig själv. Hur mycket jag än bockar av på to do listan känner jag ändå alltid att det kan vara lite mer jag skulle hunnit med att göra fast jag redan slagit knut på mig själv för att hinna det jag hunnit. Som om jag kämpar med att vara klar, vilket är omöjligt då det alltid, varje dag tillkommer nya saker på den långa listan..

Läste om en kollega som hela tiden kände stress, oavsett vad hon gjorde och jag kände så väl igen mig i hennes ord. Spelar ingen roll om jag inte har bråttom, men om jag exempelvis städar känner jag inre stress för att jag vill hinna så mycket som möjligt. Som om hjärnan redan tänker på nästa steg när jag står upptagen med något annat. Någon som känner igen sig?

Jag vet att detta inte är bra för mig och det har blivit ännu mer senaste tiden pågrund av det höga tempot jag lever just nu. Men jag har lovat ,mig själv att när flytten är klar så ska jag se till att få till fler Yogastunder och mina morgonpromenader. Känner att det skulle göra mig gott!


Fick en fråga för någon dag sedan om jag inte saknade att leva i en relation, kanske för att jag skrev att ensam inte alltid är stark?

Men nä, är inte ett dugg sugen eller har saknad efter en relation. Tycker snarare det är extremt skönt att bara tänka på mig och barnen. Kanske för att jag varit på fel plats i livet eller att jag träffat fel män, för tanken av en relation gör mig mer trött än nyfiken..


Det jag dock kan sakna, någon gång ibland är en riktig intim het kyss. En passionerad tungrullare så att säga ;)

Men annars saknar jag inget värst mycket.

Lever du i en relation eller är du singel?


Kram och Godnatt

Gillar

Kommentarer

Angelica
,

Singel och varit det i typ 16 år, dejtat men inte hittat mr rätt 😢 Och efter vad som hänt så är jag väldigt orolig att träffa någon också 😢 jag har blivit väldigt utsatt och träffat helt fel killar, tänker och tror en massa om mig själv och min kropp efter det som hänt 😢 Du är så genuin och jag älskar ditt konto på instagram och även din blogg ❤

Sanna
,

Gift! Firar 10 år som gifta o 20 år tillsammans den 30/10!😍 Vi va bara 16 år när vi vart tillsammans ❤ Hållit ihop o trodde på detta från dag 1🥰 Har två barn på 8 o 9 år!❤❤

Sophie
,

Är gift sedan 3 år och vi har varit ihop i 22 år. Har fyra barn tillsammans 21,19,11,9. Efter 10 år tillsammans kände jag att nä är detta allt, vad vill jag? Jag tog ut skilsmässa, vi separerade. Vi var väldigt unga, 18 och 19, mkt hade hänt väldigt fort i vårt liv. Det var så fruktansvärt tufft att säga det till honom.Jag vet att det kanske var drastiskt men jag var tvungen att vara själv för att veta saknar jag honom eller saknar jag bara någon. Jag saknade honom och efter 1 år så frågade jag honom om en ny chans och han sa ja😊❤️ Sedan fick vi två barn till och valde att flytta och lämna det gamla bakom oss, flyttade 10 mil upp i Skåne. Det har inte varit lätt alltid men det är han och jag❤️ Jag friade till honom och vi gifte om oss 2017😍