EN KLUMP AV SAKNAD!

Hej fina!

Lördag idag och mitt enda barnlediga dygn ser jag tydligen till att komma i säng alldeles för sent i natt, klockan 3 rättare sagt hann den till och med bli så idag vaknade jag inte fören strax innan 12.

Får alltid smått panik när halva dagen redan gått, även om jag försöker intala mig själv att slappna av, vila. Men ni vet ju hur jag fungerar. Ofta 100 bollar i luften. Sitter nu och jobbar, dricker kaffe och lyssnar på Julmusik. Ska sedan ta en dusch och bege mig iväg till Mariebergsköpcentrum och ikväll ska jag arbeta och förhoppningsvis hinna med lite julpyssel. Annars får pysslet vänta till imorgon eftermiddag efter vi varit i Stallet. Får ta dagen lite som den kommer idag..


En annan sak, jag har mått så konstigt dåligt i veckan. En hård klump har suttit i mitt bröst och det slog mig att det blir så varenda gång Kidh åker för att bo hos sin Pappa. Missförstå mig rätt. Jag är SÅ glad och tacksam att Kidh nu börjat bo varannan vecka hos sin Pappa. Är så innerligt glad för deras skull, att allt fungerar som det ska och att Kidh trivs i att bo i växelvis boende. Att jag och deras pappa har ett fint samarbete, ses , umgås och pratar ofta. Men jag är van sedan vi separerade, då med Ellah 2,5 år och Kidh 6 månader att ha dom hos mig på heltid (utöver varannan helg) och att nu 10 år senare plötsligt inte ha Kidh hos mig här känns otroligt jobbigt. Mycket tyngre än vad jag någonsin hade kunnat tro. Att sen ha mina andra barn hemma, men inte Kidh gör att saknaden efter honom blir större och allt vi gör känns som om Kidh blir utesluten och jag får SÅ dåligt samvete....


Kommer aldrig vänja mig vid denna känsla när han inte är hemma. Veckan han väl är hemma känns som om det går så otroligt fort dessutom. Skola, aktiviteter och poff så har veckan redan sprungit iväg och kvalitetstiden har varit liten. Sitter faktiskt just nu och tittar på en hotellnatt för endast han och mig. han har önskat det, att vara ensam med mig ett dygn, bara han och jag. När jag frågade vad han skulle vilja göra det där dygnet så svarade han: Mysa, mamma. bara du och jag, ligga i sängen se filmer och äta gott..

Så jag tänker att det är precis vad han ska få göra, bara han och jag!

Tänk att min lilla charmiga unge redan är 10 år och faktiskt fyller 11 om ett halvår. Galet!

Dessa bilder här nedan känns som igår. Hur kan åren gå så fort?

Kram till dig!

Gillar