En paus i kaoset!

Hej Fina!


Har du haft en fin Fredag! Skrev ett inlägg till dig imorse, men så råkade jag komma åt en knapp precis innan publicering så allt raderades. Så surt, så gav upp och åkte iväg till tippen med min mamma för att slänga massvis av skräp istället. Skönt att ha fått det gjort.

Hur man än vrider och vänder på det och hur mycket man än nu gör här hemma så ligger man alltid efter. Har man fått allt skräpt slängt har man hamnat efter med massa jobb osv. Min to do lista är way to long just nu. Men men, snart är vi i hamn och man får heller inte glömma bort att stanna upp och njuta mitt i kaoset. Hämtade upp Matheus tidigt på Förskolan idag och inväntade dom stora barnen från skolan och sedan åkte vi till ljuvliga Jeremiasbageri i Wadköping här i Örebro för en välbelönad Fredagsfika. Kidh valde att åka hem till en kompis och leka istället så Mormor gjorde oss sällskap. Så mysigt avbrott!

Hur har din dag varit?

Imorgon är vi inbjudna till Kolmården för att fira Halloween. Hade först tänkt tacka nej då jag egentligen skulle behöva lägga tiden på annat, MEN, jag tar en paus, för jag vet hur mycket Matheus älskar djur och jag vill så gärna se hans glädje när han förstår morgondagens överraskning.

Sen hörde en vän av sig ikväll för att tala om att han och hans barn kommer på Söndag för att hjälpa oss med det sista i huset, så det gjorde att jag kunde ta beslutet om att åka imorgon.


Ta hand om dig!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Ella,

Väldigt bra beslut att ta med sonen till Kolmården. Finns inget bättre än att se barnen glada!
Hoppas ni hade det bra 😊

snuskop.se/
HandlaSmart
HandlaSmart,

Hoppas ni fick en bra dag bland alla djuren

nouw.com/handlasmart