EN RIKTIG RÖVDAG!

Hej Fina!


Idag har varit en riktig rövdag rent utsagt. Man kanske inte får skriva röv? men det gör jag ändå eftersom dagen verkligen varit sådär jobbig.!


Det började egentligen redan i morse, jag vaknade upp och var så enormt trött. Har sovit dåligt i natt då jag igår eftermiddag fick hem pappret om återbetalning till A - kassan. Trodde det var ett dåligt skämt när jag såg att dom vill ha inbetalningen redan i nästa vecka. Har alltså 8 dagar på mig att få fram 240 000 kr.

Inga pengar man som ensamstående mamma till tre barn sitter på direkt.

Kan välja att ansöka om avbetalningsplan, men det skulle tydligen kosta i upplägg samt ränta för varje månad. Skojar dom? Jag ska alltså i slutändan sitta och betala in mer pengar än vad dom tycker jag ska betala tillbaka och som jag egentligen INTE är skyldig dom..


Denna information gjorde såklart att jag hade en del ångest igår som gjorde sig påtaglig hela natten, därav den dåliga sömnen!

Dagen startade segt, kände mig låg & nedstämd. Slog i lilltån på väg till köket för att sätta på morgonkaffet. Matheus vaknade på ett uselt humör och höll samma humör tills jag lämnade honom på förskolan. Fick mail om olika jobbrelaterade saker jag bara könde att jag inte orkade med. Förhandlingar hit & dit.

En dag som det mesta bara gick fel helt enkelt. Allt från dom små sakerna till dom större.

Jaja imorgon en ny dag och kvällen fick iallafall ett fint slut.

Sålde av 2 möbler här hemma, var till Stallet med Ellah & vi avslutade denna dag med middag framför en julfilm. 💗


Imorgon är en ny dag!

Ska ansöka om lån på banken, enda utvägen jag ser i detta. Såklart ingen dröm att stå med ett lån man inte skulle behöva ta och ett lån för något som heller inte går till något man äger.

Men kan fasen inte gräva ner mig mer i detta. Då kommer det äta upp mig...


Har många planer & drömmar för mig och barnen och jag vägrar låta detta stoppa mig.!

Tack för att du orkar läsa när jag behöver skriva av mig. Ni känns lite som en axel att luta sig mot när man behöver gråta ut en stund.

Så tack 💗

Gillar

Kommentarer

Ewa
,

Jag lider med dig. Var med om liknande när jag var ensamstående också. Orken är redan på noll och när sådant kommer så är det som att simma i tjära. Vi hejar på dig och hoppas att det löser sig för dig! ❤️

emelivet
emelivet,

Jo tack, såna har man haft 🤍

nouw.com/emelivet
Johanna
,

Hejsan

Är bara nyfiken men varför kan dem kräva en på återbetalning? Hmmm... och den storaaa summan

theresewickman
theresewickman ,

Läs tidigare inlägg lite längre ner så förstår du 💗

nouw.com/theresewickman
Anna
,

Skickar en stor kram till dig❤

pojkensmamma
pojkensmamma,

Skickar styrkekramar till er 💖

nouw.com/pojkensmamma
Malena,

Sök juridisk hjälp. Du ska inte betala något du egentligen är skyldig. Helt galet! Kram!💛

malena.se
Millan
,

Grundregeln är att man inte har rätt till a-kassa under tiden man driver egen verksamhet, oavsett om den inbringar någon inkomst eller ej. I detta fall synes Therese inte ha upplyst a-kassan om att hon bedrev en blogg. Kassan har således inte - före beviljandet av a-kassa - haft möjlighet att bedöma om bloggandet skulle utgöra ett hinder för utbetalning av a- kassa. Det har långt senare kommit till kassans kännedom att Therese bloggat under den tid som hon uppbar a-kassa med drygt 200 000 kr. Kassan gör då bedömningen att hon inte skulle ha haft rätt till den aktuella ersättningen och anser henne vara återbetalningsskyldig för beloppet. Det förhållandet att Therese - som hon framfört - inte känt till att hon skulle uppge bloggandet saknar betydelse.

Ylva
,

Ylva

oliviamalm
oliviamalm ,

Hoppas att du får en bra helg trots allt <3

nouw.com/oliviamalm
Anonym
,

Hur mycket pengar har din blogg dragit in under åren?