EN SKÖN KÄNSLA!

Hej fina du!


Så skönt, jag började morgonen med en blockering.

Förr om det kom in elaka kommentarer som gjorde mig ledsen eller frustrerad så tog jag bara emot. Trodde väl att alla hade rätten att komma med sina åsikter. Men det är stor skillnad på åsikt och rena elakheter och det är inte värt att må dåligt för att någon annan inte kan uppföra sig. Så numera, eftersom det går på den här bloggen så valde jag att blockera människan från att både läsa och kommentera här på bloggen. Härlig känsla ändå.

Onödigt att låta min energi tas av någon som bokstavligt talat inte är insatt i mitt liv och vad som också pågår bakom sociala medier. Att försvara mig mot någon och lyfta upp dolda saker till ytan för att personen skulle ha större förståelse till visa beslut jag tagit är ingenting jag vill göra. Har med åren valt att välja mig själv, mitt mående och istället för att lägga tid på någon elak kommentar och på en människa man inte känner så kan hon nu glädjas över att hon inte mer kommer in på bloggen. Vinst för oss båda kan man säga :)Idag skiner Solen här i Örebro. Riktigt underbart!

Ska hämta hem Matheus tidigare idag då han äntligen ska iväg på en något försenad 2,5 års kontroll. Får se hur det går. Antingen så kommer han tycka det är jättekul och då går det mesta tipp topp, eller så är han trött och gnällig och då kommer han nog inte ens vilja genomföra det som ska göras. Han är rejält svårflirtad om humöret är lågt och det tar en bra stund att vända. Det bästa är då att inte pressa honom, bara mysa och kramas och så lockas han efter en stund.

Men tror faktiskt att han kommer tycka det är spännande och roligt. Tror dessutom att han kommer tvärslockna i bilen på väg dit, så då kommer han vara utvilad dessutom :)


Sitter redan nu i tankarna på helgen. Ser att det ska bli Sol och jag funderar på vad vi ska hitta på. Vore mysigt att komma ut. Har ni något förslag?

KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Har siktat över den där spegeln länge 😅

nouw.com/emelivet
bellaisabelle
bellaisabelle,

Hej❤️

Följ gärna min blogg, jag följer alla tillbaks! Skriver om mitt liv (utbildar mig till stylist-makeup artist, följer mina drömmar/ rider & har egna hästar/ älskar natur/ fyrhjulingsturer, skriver om panikångest/tips-inspiration, inredning & mycket mer. Kika gärna in iaf å se vad som finns!


Kram Bella🌺

nouw.com/bellaisabelle
Anonym
,

Men stämmer det inte, det anonym skrev? Att dina barn inte ville gå till deras pappa också? Du skrev ju mycket om det. Så förstår inte vad hon skrev som var elakt?

theresewickman
theresewickman ,
Den kommentaren jag syftade på är redan borttagen av bloggportalen, så de är nog inte samma du tänker på... Det stämmer absolut att mina äldre barn inte ville vara hos sin Pappa, av helt rimliga själ jag aldrig skulle berätta på mina sociala medier för att någon kanske skulle få större förståelse för varför barnen kände som dom gjorde under flera års tid. Det jag dock tar illa vid mig är hur frågan ställs och varför man skulle ifrågasätta mitt omdöme att jag faktiskt gör det som är.böst för mina barnEn sak jag dock inte förstår? Varför lägger man tid på att skaffa anonym mail när man om man är så nyfiken att ställa denna typen av frågor borde stå för vem man är, eller?
nouw.com/theresewickman
KateOgembo
KateOgembo,

så himla tråkigt med att folk alltid ska komma med sina åsikter som helt ärligt talat inte spelar roll, bra att du blockerade ens energi ska inte läggas på sånna<3

nouw.com/kateogembo
Ulrica
,

Älskar verkligen din blogg, så himla äkta och stor igenkänning som förälder.

Jag undrar om du var nöjd med ditt spabad och om det fungerade bra med barnen?

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Skön känsla att få bort den personen från din sida. Du är grym ! <3

nouw.com/vardagsarlighet
AyumuSWE
AyumuSWE,

Vilken häftig spegle :O Får se om det blir nytt boende för mig i år så jag kan spana in lite nya saker. 😊

nouw.com/ayumuswe