En weekend i Göteborg och Jul på Liseberg!

Hej där snygging! Fredag idag, så härligt!

På Söndag är det redan första Advent. Denna tid, fram till Jul njuter jag som mest, men det är tyvärr också den tiden som springer förbi fortast. Håller du inte med?


Har Matheus hemma idag, han fick vara spontant ledig. Han är i en period där han inte alls tycker om att bli lämnad på Förskolan, inte alls. När han väl är där går det jättebra, det vet jag. Men att lämna honom gråtandes 8 av 10 gånger är så extremt jobbigt. Nu har det också varit så mycket jobb och aktiviteter på kvällarna för dom stora barnen så den där mysiga kvalitetstiden utan en massa måsten har inte riktigt funnits. Så han fick kort och gott vara hemma idag, trots att jag ska jobba en del. Vi har spenderat morgonen i sängen, helt utan stress, kramats, kollat film och myst medan dom stora gick iväg till skolan. I eftermiddag direkt när Ellah och Kidh slutat skolan ska vi gå till tågstationen för att ta tåg till Göteborg. Vi ska spendera hela helgen där. Som jag längtat. Älskar Göteborg. Vi ska bo på hotell, gå på Jul på Liseberg och strosa i Nordstan på första Advent innan vi åker hem Söndag eftermiddag igen. Min Pappa och hans fru följer också med. Ska verkligen bli supermysigt!


Vad ska du göra i helgen?

Nu ska vi ta tag i packningen här hemma, plocka undan det sista och se till så allt är klart innan avfärd. Önskar dig en fantastik helg!


KRAM

Gillar