Ensam är inte alltid stark!

Hej fina! Måndag och ny vecka


Önskar att jag kunde vara lika sprudlande och full av energi som jag brukar, men sista veckan har varit tung och det kan jag inte bara se förbi och låtsas som ingenting. Tänker att det är minst lika viktigt att dela med sig av när livet inte alltid är på topp heller. För det är sp livet är, upp och ner i känslor och ibland är allt bara lite extra tungt.

Så mycket roligt som händer runt omkring mig, men ändå känner jag mig ångestfylld och väldigt nedstämt i mina känslor. Ogillar att må såhär, men vet att det en dag kommer att bli bra.

Tror bara det är lite mycket just nu, i livet, stora saker som tar all energi. Suger musten ur mig. Inser att ensam inte alltid är starkast även om jag oftast vill klara allt ensam, men tre barn, mestadels på heltid, att alltid vara den med 100% ansvar, köra till och från aktiviteter (alla dagar i veckan utom Tisdagar) , att alltid vara den som handlar, lagar mat, diskar, städar, tvättar, bokar tider, tröstar barn, tar vakna nätter, mm och på det driva företag, packa ner ett helt hem, slänga, sälja saker och på det få en fet skuld på 240 000, skulle göra även den starkaste orkeslös...

Bara att ta en promenad på kvällen för att rensa tankar eller att åka och storhandla själv en kort stund är ingenting som fungerar i det liv som jag lever. Mina handlingar är mer en känsla på liv och död upplevelse :D

Jag vill inte att någon ska missuppfatta och tro att jag inte är tacksam för det liv jag har, för tro mig det är jag och jag skulle inte vilja ha det på något annat vis. Men för det betyder det inte att det ibland även för mig kan bli lite för mycket, Saker som ger en oro i magen och som gör att det där och då känns extra tufft att stå helt ensam!!Men till något roligare.

I Lördags efter att jag rensat och fixat lite här hemma och kört iväg massa saker till Ellah och Kidhs Pappa så följde dom med mig hem eftersom att deras Pappa skulle bort, så vi tog en tur till Västerås.

Den turen har varit bokad sedan jag fick reda på att barnen skulle vara extra hos mig men det var ingenting dom visste om :) Vi var nämligen bjudna av ett Eventbolag att komma till Äventyrsbadet Kokpunkten tidigt på Söndagsmorgon när badet fortfarande höll stängt för att tillsammans med andra inbjudna gäster få prova på alla aktiviteter men framförallt få prova deras nya VR attraktioner. Så jäkla häftig upplevelse. Så jag valde att överraska med en mysig kväll på hotellet för att slippa gå upp supertidigt och för att få en stund bara jag och dom stora.

Vi var alla tre trötta, så vi ställde in resturangplanerna, bytte om till pyjamas, slängde oss i sängen och beställde hem hämtmat. En perfekt Lördagskväll!Denna kväll behövde jag mer än någonsin, bara tanka energi tillsammans med barnen och lägga alla djupa tankar åt sidan för en stund.

SÅ hur var Söndagen? Helt underbar! Barnen hade så himla kul och jag med dessutom. Träffade på massa gamla vänner och välbekanta ansikten. Träffade b.l.a Maggan ( Magdalena Graaf) och vi har inte träffats på flera år nu så det var jättekul att få prata ikapp om livet en stund. Dessutom träffade Kidh din älskade Molly som han i somras lekte så fint med när vi befann oss på Gotland, så när dom insåg att vi båda hade blivit ditbjudna var det två superglada barn som sedan lite ledsamt kramades hejdå när det var dags att åka hem.

Om ni åker till Kokpunkten, prova nya VR attraktionerna. Så enormt häftigt. Man kunde snorkla och med glasögonen på såg det verkligen ut som om man befann sig utomlands, fullt med sköldpaddor, valar, hajar mm. Riktigt häftigt!. Likadant i rutchekanan. Tror man kunde höra mig över hela badhuset när jag skrek över drakarna som försökte ta mig. Snacka om att man lever sig in i världen man ser i glasögonen.

Har just nu tyvärr inte mycket bilder från Eventet, då jag aldrig tog med telefonen in på badet. Tror dock att det kanske kommer komma då det var fotografer med på plats, lovar att dela fler bilder då..Har du haft en fin helg? Vad har du haft för dig?


Kram

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Haft det jättemysigt i helgen, middag med familjen och mys 🤍 kram på dig

nouw.com/emelivet
Madde
,

Hej! Jag vill börja med att skicka en styrkekram.


Jag såg att du börjat sälja lite grejer och undrar var du lägger ut saker du säljer 😊

Lizzy W
,

https://youtu.be/TQCUOFs-lw8

Lizzy W
,

Alla attraktioner från vatten landet 👍🏽

Lisa
,

Tänker att dina barn fotfarande är relativt små och att en aktivitet kan räcka. Att de får välja tex en sport att hålla på med och de någon gång kan leka med en kompis istället efter skolan. När de blir äldre och själva kan ta sig till aktivisterna kan man öka på med ytterligare någon dag. Jag förstår att du vill uppmuntra dem till rörelse osv men du måste vara rädd om dig själv också, du har också rätt till en kväll i veckan för tex en promenad, ta med lillen eller gå efter att han har somnat ❤️ Att ha tråkigt och bara vara hemma en kväll är inte farligt.

theresewickman
theresewickman ,

Hej fina och tack för omtanken. Ellah och Kidh har tidigare gått på flera olika aktiviteter men går nu på en var. Dock hamnar deras aktiviteter på olika dagar, därav blir det mycket köra. ELlah rider Måndagar och Onsdagar, två aktiviteter i veckan vilket jag tycker är helt lagom egentligen. Kidh tränar enbart gymnastik, men den är 3 gånger i veckan och är Måndag, Torsdagar och Söndagar. Så Tisdagar och Fredagskvällar är vi fria från aktiviteter. Barnen hinner leka med kompisar även om deras syskon eventuellt har aktiviteter en dag, blir bara lite knepigt för mig att få till alla lämningar och hämtningar 😊 Kram

nouw.com/theresewickman