ENSAM I HELGEN!

Hej fina! Glad andra advent.


Jag har varit själv i helgen. I Fredags eftermiddag åkte barnen till sina Pappor och jag hade tänkt att jag skulle hunnit med massor och ändå sitter jag här idag och har skapat mer kaos i hemmet än det var innan barnen åkte. Haha, är inte det typiskt. Fick ett ryck sent igår eftermiddag att ta mig tid att måla om den gamla skänken i matsalen till svart. Tycker det blev riktigt riktigt bra. Ska i nästa inlägg visa er för och efterbilder på hur det blev :)

Har sedan möblerat om lite, vikt mer pappstjärnor så det nu ligger avklippta papper lite varstans. Men jag ska väl se till att hinna städa undan det mesta innan jag om en stund ska hämta upp Ellah och Kidh. Ska någonstans idag också hinna fota och spela in 3 olika samarbeten. I denna tid är det svårt att hinna med när det fortfarande är ljust ute och man är så himla beroende av ljuset när man skapar content åt företag. Men under vintern och speciellt i detta gråa och regniga väder är det sällan tillräckligt ljust.


När jag hämtat upp Ellah och Kidh ska vi åka ut till min Pappa och hans fru på landet. VI ska enligt tradition julpyssla och äta ett litet julbord. Blir inte precis som vanligt i och med tiderna vi lever, men av blir det och det ser vi fram emot.I fredags innan Matheus åkte så hade vi världens mysdag. Strosade i pyjamas hela dagen, kollade film, sov middag och julpysslade. Lever på den dagen idag när saknaden är extra stor. Han kommer inte hem förens imorgon, så i eftermiddag ska jag ge Ellah och Kidh lite tid, bara med mig..


Julstjärnorna jag enkelt vikt som sitter på en gren från skogen på väggen är vikta med tapeter samt julklappspapper. Superenkelt!


Ha en fin och mysig andra advent.


KRAM

Gillar

Kommentarer

Tina
,

Wow!!! Vilka stjärnor! Det var bland det vackraste jag har sett 😍 Har du nåt klipp du följer på nätet eller nån beskrivning du kan dela med dig av? Jag tror inte jag kan själv men min son skulle nog kunna hjälpa mig 😅😇 Kram på dig & ha en fortsatt fin dag!

theresewickman
theresewickman ,

Jag har en film på min Instagram hur jag gör. 😊 KRAM


nouw.com/theresewickman
Folke
,

Hoppas ni får vara friska från Corona denna jul <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka: