Ett mål detta år!

Hej Vännen och Hallå Måndag och ny vecka..

Går och väntar på att den där energin och inspirationen jag brukar ha ska komma tillbaka. Känns som om jag befinner mig i någon konstig bubbla. Blir inte bättre av att jag fått lock i öronen utan anledningen. Någon som vet vad det kan bero på? Känns som om huvudet befinner sig i en burk..

Började idag med vitaminer. Tänker att det kanske har någon påverkad på denna trötthet. Vet dock efter att jag har pratat med flera bekanta att jag är långt ifrån ensam om att känna av den här dippen. Har nog inte bara med årstiden att göra utan jag tror nog den här pandemin och alla restriktioner påverkat oss mer än vi kanske tror.. Sen är det ju olika för alla, såklart.


Barnen var borta i helgen och jag som hade massa planer på att jobba, fixa och inreda här hemma valde att tvätta några maskiner, men annars har jag mest legat i sängen, kollat serier, ätit gott och sovit.. Så skönt!

Brukar konstigt nog få dåligt samvete när jag ägnar en helg åt att varva ner, men det hade jag verkligen inte nu. Varför ska jag ens ha dåligt samvete? Jag har barnen i stort sett jämt och sköter allting i livet som egentligen är uppbyggt att vara två om och som mål detta år har jag att jag b.l.a att jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv samt boka upp weekends eller ett dagligt Spa , lunch eller liknande tillsammans med vänner. Låta oss ta plats och inte enbart vara mammor, för är det något jag upptäckt så är det att jag inte riktigt vet vem jag är utan min mammaroll längre. I den mår jag som bäst, känner mig som tryggast och när jag blir ensam dom där helgerna känner jag mig så vilsen och ensam. . Kanske för att jag allt som oftast varit ensam och varit 100% förälder hela tiden, men jag måste börja unna mig själv saker. Jag har t.e.x bokat en fotokurs till mig att gå i slutet på våren. En hel helg. Längtar redan :)Unnade mig fredagsfikan i sängen framför en serie när barnen åkt till sina Pappor. Små små saker som man uppskattar lite extra i vardagen..


Har du haft en fin helg?


Kram

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,

ÅH FY SÅ GOTT!!

nouw.com/carrostyle