Finns nära om jag behöver tillkalla ambulans..

Hej vännen!

Trodde först det var Måndag idag, men insåg i skrivande stund att det är ju Tisdag?

Att sitta i karantän har gjort mig alldeles vilsen vart i veckan vi befinner oss.

Idag är i allafall sista dagen i karantän. Halleluja!

Barnens tester kom igår och dom visade Negativt och jag har varit utan symtom i över 2 dygn nu och det var en vecka sedan jag insjuknande så då är det enligt läkaren helt ok att komma ur karantänen.

Ska bli skönt, har känt mig så himla inlåst, kanske ännu mer med tre barn som klättrat på väggarna och med arbete som växer på hög..


Trots att barnens provsvar visade negativt så är doktorn nästan säker på att barnen förmodligen haft Covid även dom. Eftersom vi inväntade att testa dom efter vad mitt provsvar gav för resultat så gick dygnen och när det väl fanns en ledig tid, tre dygn senare för dom att testa sig så var dom redan helt symtomfria. Nu får vi istället vänta ca 3 veckor och ta ett antikroppstest i stället.


Så imorgon är det dags för skola, förskola och arbete igen :D


Grannen som smittade mig från början är sorgligt nog fortfarande såhär 10 dygn senare riktig dålig. I går skickade han sms om hur jag skulle kunna ta mig in i lägenheten om vi skulle behöva tillkalla ambulans. Han bor nämligen själv och har ingen som kan se till honom. Otäckt hur olika Corona drabbar folk.!


Hur mår du? Har ni klarat er undan sjukstuga sedan hösten startade?
Önskar dig en fin vecka. Här i Örebro är det riktigt mörkt, regnigt och burrigt. Så ikväll blir det något gott att äta, tända ljus och kanske en film? Gäller att försöka njuta trots att hemmet är i flyttkaos just nu..

KRAM

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

har klarat mig än så länge iallafa

nouw.com/marit98
Marit98
Marit98,
meltems
meltems,

Har klarat mig som tur🙏

nouw.com/meltems
Lotte M,

Jag och barnen blev sjuka efter skolan varit igång 1 vecka, dottern var riktigt dålig och kunde inte ens gå, hon krälade fram!! Jag gjorde covidtest när jag blev dålig men det var negativt. Nu vill jag inte ha några sjukor för jag väntar på operationstid...

lotte4.blogspot.se
SARA
,

Hur gammal är grannen?

theresewickman
theresewickman ,

Han är 50 år. Har två tonårsbarn men som nu när han är sjuk bor hos sin mamma..

nouw.com/theresewickman
SARA
,

Usch vad jobbigt. Hoppas han kryar på sig. Tur ni klarat er med milda symptom. Ha en fin kväll 🧡

Patrik
,

Tack Sara, jag mår bättre idag! Men flrövrigt: Jag är 49 Therese! 50 först nästa år 😉 Någon ordning och rimlighet får det väl ändå lov att vara 😂

SARA
,

Vad roligt och höra Patrik!👍😊

Marie
,

Hälsa grannen att det är viktigt att sitta upp emmelanåt hur trött han än är lungorna ventileras bäst då. När han känner att han måste andas snabbt för att få luft är det dags att besöka vården. Försöka hålla febern i schack äta Alvedon ståendes med 6 h mellanrum. Har tyvärr stor erfarenhet av covid sjuka i jobbet. Hoppas det går bra!