Före vs efter...

Hej vännen och tack för alla tips om hur jag smidigast får ut granen efter Jul för att inte ha hela hemmet fullt av barr.


Skickade igår in sista Utkastet för i år och känslan är så otrolig skön. Det har varit en enormt intensiv höst med att vi låg hemma med Covid, flytt och allt vad det innebär med att packa ner, packa upp osv, renovering, ansvara och ta hand om tre barn ensam och extra extra mycket jobb på det. Har trots en intensiv höst valt att tacka ja till extra arbete då jag inte vet hur det kommer se ut i Januari och Februari rent arbetsmässigt nu när Corona slagit till så hårt igen. Verkar som om jag gjort rätt då jag inte har ett endaste betalt samarbete inbokat i Januari än så länge. Det ger mig lite oro i kroppen, vi alla behöver ju lön för att överleva, samtidigt som jag ska försöka hitta ett lugn och se till att få vila under ledigheten tillsammans med barnen. Koppla bort helt från sociala medier ett tag för att inte alltid vara uppkopplad och återhämta mig ordentligt. Tanken är när skolorna börjar igen att jag ska sätta mig ner och lägga upp planering inför 2021 och så tar vi allt efter det.. På ett eller annat vis hoppas jag att allting kommer ordna sig, men det är som sagt inte alltid lätt att koppla bort den där oron för hur allt kommer se ut i nästa år. Antar att jag inte är ensam?


Kommer ni ihåg den fina gamla skänken/byrå jag fick av mina grannar när jag flyttade hit. Den var lite skadad med märken och jag funderade länge på om jag skulle behålla den som den såg ut, eller om jag skulle måla om den. Efter en omröstning på min Instagram så var ni flest som röstade för att jag skulle måla om den och sagt och gjort så gjorde jag det. Såhär blev det..
Det låg en del arbete bakom, men jag är så otroligt nöjd med hur den blev tillslut...


Nu måste jag strax kila iväg för att hämta Matheus på Förskolan, bara 2 dagar för honom kvar , sedan går han på ett tre veckor långt Jullov. Härligt!


Ha en fortsatt fin dag!

KRAM

Gillar

Kommentarer

Evelinakull
Evelinakull,

men såå fint tack för tips:D

nouw.com/evelinakull
Johannagrahn
Johannagrahn,

Men åh så tjusig den blev!!

nouw.com/johannagrahn
blandare vit,

Du är en skicklig bloggare. Fin artikel

nivito.se
Janette
,

Men wow så fin 🙂

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vad fint det blev!!

nouw.com/evelinajosefines
Sanna,

Vart sååå fint!!!❤ O jag förstår din oro kring jobb, ekonomi mm. Jag är sjukskriven o nu går mannen från sitt jobb oxå, jobbar fram till jul. O hur mkt man än tänker o vill koppla av nu under ledigheten så finns den där gnagande oron inom en. Men man får försöka ändå, över jul o nyår står ändå det mesta still o man får ta tag i allt efter nyår💪🏼❤ Jag hoppas verkligen att det ordnar sig o att det snart kommer in jobb 🙏🏼 O att ni får en helt underbar jul!!❤🎅🏼🌟🎄🤗❤

www.livingcaringmyself.vimedbarn.se
SnabelA
SnabelA,

Men gud vad fin den blev. Det ser ut som en helt annan skänk. Tänk vad lite färg kan göra en sån stor skillnad.

nouw.com/snabela