Första middagen i lägenheten!

I annonssamarbete med Bosch

Hej vännen.

Fortfarande kaos här hemma, vilket det förmodligen kommer vara ett par veckor till om jag får gissa.

Tidigare i veckan fick jag ändå till att laga en ordentlig middag och dukade upp i matsalen med tända ljus för att höja stämningen och blunda för allt kaos som inte syns i bild. Så mysigt ändå, vår första riktiga middag hela familjen i vår nya lägenhet.


En extra positiv grej med flytten är att jag nu har det ganska ok i mitt kylskåp. När jag ser bilder på folk som har det sådär jätteorganiserat så funderar hag alltid på hur dom lyckas, för i min kyl är det alltid kaos. Jag försöker skapa någon slags plan och upplägg i kylen, men det förstörs varje gång jag varit och handlat, för hur trångt får det vara?

Skulle så gärna, någon gång vilja ha Bosch XXL Kylskåp med VitaFresh. Har man blivit gammal om ett kylskåp står högt upp på årets önskelista? Haha!

Men vem vill inte ha fräscha råvaroro och en större kyl?

Visste du att XXL kylskåpet med VitaFresh är 10 cm bredare, vilket först kanske inte låter så mycket, men det är faktiskt lika mycket som 76 mjölkpaket. Den extra storleken hade man inte direkt tackat nej till. Kylskåpet drar också mindre energi per liter och med VitaFresh lådorna så minskar matsvinnet eftersom hållbarheten med dessa blir längre.

Finns så mycket som gör att jag verkligen skulle vilja ha ett sådant här Kylskåp/Kyl. Men istället för att jag ska berätta alla finesser som finns så kan ni läsa mer om Kylskåpet HÄR!


Visste du förresten att fisk och kött ska förvaras nollgradigt? Då håller sig råvarorna längre. Det hade jag faktiskt själv ingen aning om..


Om du får välja endast en sak i ditt kylskåp som du inte skulle klara dig utan, vad skulle det vara?


Ta hand om dig!

KRAM

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
emiliaeklund
emiliaeklund,

Känner igen det där med att försöka hålla organiserat i kylskåpet... Går bra tills man storhandlat och det blir världens projekt att få in allting haha! Då blir det kaos. Om jag får välja en sak jag alltid måste ha i mitt kylskåp är det kvarg/yoghurt då det är en snabb frukost eller snabbt mellanmål om man har bråttom!<3

nouw.com/emiliaeklund
Helle
,

Förstår inte inlägget riktigt? Det är sponsrat och du skriver massa bra om ett kylskåp från Bosch. Men du har inget själv?

theresewickman
theresewickman ,

Precis, jag har varit och tittat på kylskåpet och efter att ha tagit del av all information om kylskåpet så valde jag att tacka ja till samarbetet med Bosch. Det är mest för att upplysa andra om att det faktiskt finns en större modell av kylskåp, samt med bra finesser som gör att maten håller sig längre. Det är många som är ovetandes . även jag var det. Detta handlar ju inte om att sälja kylskåp utan mer upplysa om att det faktiskt finns <3 Dock ska jag absolut skaffa mig ett sådant den dagen/om jag flyttar till eget.. Kram

nouw.com/theresewickman