Frågan är hur man ska göra?

Hallå snygging!


Satt uppe länge igår och kollade inredning på nätet Hur kul är det inte?

Kom på det, om vi ska flytta så kommer det vara en hel del i detta hem som kommer behöver säljas. Allt på uteplatsen, våra köksmöbler med tillhörande kökssoffa, massa kläder, storrensning bland leksaker mm. För om det nu blir flytt så lär det bli en ordentlig genomgång på alla saker och sälja av samt slänga det som inte används.

Frågan är hur man smidigast går tillväga när man har så mycket att sälja? Att lägga upp allt på olika säljsidor känns som en omöjlighet? Kanske ska man bara öppna upp hemmet för en stor Loppis, så får man köpa eller tinga saker? Hmm tåls att tänka på..


I eftermiddag ska jag och barnen upp på stan för att möta upp Amalia och hennes son. Dom bor egentligen inte i Örebro men har kommit hit för kvällens Premiärvisning av Rymdresan med b.l.a Theoz som också ikväll kommer vara på plats.

Var länge sedan vi träffade Theo och hans goa mamma så ska bli kul att krama om dom igen.

Extra kul är att Amalias son som verkligen älskar Theo och har honom som stor förebild är helt ovetandes om att han ska få träffa honom ikväll. .. Hoppas hinna se hans lycka när han förstår vad dom är på gång :)


Nu, snabbt fixa det sista i mailkorgen, hämta hem barnen och bege oss upp på stan..
Hoppas, du får en fin fortsatt kväll!


KRAM

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
När vi flyttade senaste gången så startade vi en egen försäljnings grupp på facebook där enbart vi kunde lägga upp inlägg. Hade till slut 200 medlemmar och fick allt sålt 😃
nouw.com/jeyjey
Emma
,
man anlitar en auktionsfirma som kommer och märker upp allt som är till salu och håller i försäljningen. hur smidigt som helst. Dom tar en lite andel men man slipper göra någon själv överhuvudtaget
Jessic
,
Resell ute vid Marieberg
Madde
,
Superkul att öppna upp för loppis ju, här har du en som kommer som är intresserad av leksakee, kläder och inredning 😀
Madde
,
vi har funderat på er spaabad oxå så lägg ut om ni funderar på att sälja det oxå 😳
Ellendelin
Ellendelin ,
Hoppas du får en underbar dag 🤍
nouw.com/ellendelin
MissJohansson
MissJohansson,
Men vad roligt! Hoppas du får en underbar dag!
nouw.com/missjohansson
Anna-Lena
,
Vi har precis börjat ett poolbygge och det mesta på din baksida vore underbart att köpa. att öppna upp för loppis är kanske ”lättast” men en egen köp och sälj sida kanske känns tryggast men kanske ger lite mer jobb då flera vill ha samma pryl.
vad det än blir tror jag du kommer bli av med det mesta!
Lycka till med flytt å nya boendet!!!