Från och med nu är det helt OK!

Hej vännen!

Idag är det barnens första dag på höstlovet och vi kliver också in i November månad och det betyder, för er som känner mig att nu finns det ingenting som stoppar mig, nu börjar Julfixandet på riktigt :)


I veckan tänkte jag sätta mig ner för att leta rätt på olika julpyssel att göra och dela med er, jag ska också upp på vinden för att ta ner lite mer julpynt och julmusiken har ju redan gått varm sedan i början på Oktober ..


Barnen ska i kväll iväg med sin Pappa för att äta ute och gå på Prison island och innan dess har Ellah & Kidhs Pappa lovat att vara barnvakt åt Matheus ett par timmar så jag kan få sitta ifred och skicka in det viktigaste jobbet som behöver skickas in. De må gudarna veta att det har gått sisådär att arbeta när Matheus varit hemma i över 2 veckor. Ogillar den där inre stressen så extremt mycket och det är också så enormt viktigt att man utför ett bra arbete tillsammans med företagen man samarbetar med för att dom ska vilja fortsätta arbeta ihop.

Så dom där timmarna helt ensam i eftermiddag ser jag fram emot. Annars ska förhoppningsvis Matheus gå på Förskola Tis och Ons denna vecka innan han får njuta av långledigt. Kidh kommer från ikväll åka hem till sin Pappa och Ellah kommer vara hemma med mig dessa dagar nu på lovet, men hon är så stor och klarar sig mest själv så att arbeta med henne hemma bruka inte vara några problem :)


Igår kväll sov Kidh spontant över hos en vän, så jag Ellah och Matheus satte oss tillsammans i min säng, beställde hem sushi och kollade på Harry Potter på Projektorn. Så mysigt, kanske extra mysigt då Ellah sällan numera vill vara med och ha filmmys. Hon ligger hellre inne på sitt rum och pratar med vänner över telefonen. Stoppa tiden tack. Är inte redo för tonårsbarn!


Nä, nu är det dags för mig att hoppa ur morgonrocken och ta tag i ett projekt här hemma. Fick ett infall att byta rum på v-rum och matsal, igen! Haha, jag vet, jag är knasig. Jag gillar att möblera, fixa och pyssla till det bättre i hemmet hela tiden. Tycker de är roligt, även om de också är störande att jag får så spontana infall ganska så ofta.. :)


Önskar dig en fin start på veckan!


Kram

Gillar