Fullständigt snökaos!

Hallå i stugorna!

Har ni också Sportlov denna vecka?

Igår var det fullständigt kaos här i Örebro. Det var snöstorm så bussarna kunde inte ta sig fram och det var stopp på många håll i trafiken. Tur i oturen behövde vi inte bege oss ut, så vi spenderade dagen inomhus med att rensa garderober, städa , pyssla och så avslutade vi dagen med att blåsa upp en stor luftmadrass i vardagsrummet som vi bäddade i ordning och slog på en film. Så enkelt sett att skapa extra mysfaktor. Kidh sov sedan kvar där ute hela natten.

I dag har jag varit med Ellah till Stallet. Tur nog har Ellah och Kidhs Pappa varit snäll och lånat ut bilen till mig någon gång ibland så jag kommit iväg, Har ju ingen bil kvar som ni kanske kommer ihåg, då jag lämnat tillbaka min leasingbil och glömt beställa en ny, haha.

Nu blir det film för barnen och jag ska sitta med och mysa bäst jag kan, men behöver jobba ikväll från datorn..

Har du haft en fin dag?

Ett tips från mig till dig. I somras köpte jag så mycket fina och SKÖNA sängkläder från Hemtex som var på stor rea. Ni var då väldigt många som handlade likadana och var lika nöjda som mig över att lyckats fynda så fina sängkläder till så lågt ris. Därför vill jag berätta att jag idag klickade hem minst lika fina sängkläder som sist, även denna gång från Hemtex till en rabatt på 50%.

Älskar dessa små blommor. Det gör det lantligt och somrigt på något vis.

Du hittar dessa sängkläder, plus många andra på stor rea HÄR!

Kram kram

Gillar