HAN ÄR SVÅRFLIRTAD!

Hallå Soliga Söndag och hej fina du!


Tänker att jag ska ta en promenad och stanna till vid lekparken en dag som denna. Men lilleman är svårflirtad. Han vill bara vara inne och mysa säger han. En annan vill ju ut så fort man ser att Solen lyser och doften av vår cirkulerar i luften. Men på ett sett förstår jag honom. Han är ju ute flera timmar om dagen på Förskolan och han som egentligen inte är en direkt utekille, om det inte kommer till mitt i sommaren vill säga njuter av helger och tillfällen att bara få vara hemma. Kolla lite film, leka med sina leksaker och mysa.


Tänker att jag efter lite arbete, och en till kopp kaffe ska få fart på barnen ändå och bege oss ut. Tänker att vi kan mata lite änder och ta en härlig promenad. Behöver röra på mig känner jag och nu när jag igår storstädade hela lägenheten, fick all tvätt tvättad mm så kan man bara lämna hemmet med gott samvete dessutom.


Har du haft en fin helg?

Förresten, för er som älskar Polarn & pyret lika mycket som oss, så kommer jag idag ha ett roligt samarbete tillsammans med dom idag , Söndag på min Instagram där jag även kommer berätta om en rabattkod perfekt nu såhär när vi går mot vår. theresewickman heter jag där för er som inte följer mig där.


KRAM

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

vilken sötnos ! Har haft en super mysig helg. Hur har din helg varit ?

nouw.com/vardagsarlighet