Har du erfarenhet av samma?

Hej vännen!


Skulle precis säga att det känns skönt att vara tillbaka till rutinerna igen efter sjukdom och långt påsklov, men fick nyss ett samtal från Ellahs och Kidhs Pappa att Kidh nu är sjuk igen.


Detta är inte sant?

Han vaknade med ont i magen och enligt 1177 får han inte gå till skolan fören Covidtest är taget och kommit tillbaka, så han blev sjukskriven veckan ut. Vet inte om jag ska gråta, men är så lack på allt med Corona nu. Kidh har varit borta i snart 4 veckor från skolan och det är alltid något nytt. Förkylningssymtom, nu ont i magen mm. Han har missat nästan alla sina prov i skolan och jag får väll vara tacksam att han än så länge är ganska liten och hinner ta ikapp det mesta i skolan.

Vet att allt kring restriktioner osv är ett nödvändigt ont och jag står bakom det, men samtidigt kan man få känna att man är trött på alltihopa. Trött på viruset, trött på att vara instängd, trött på alla restriktioner.


Men men, får tänka att det inte finns något man kan göra åt detta just nu och bara gilla läget.


Så kul att se Matheus vara så glad över att vara tillbaka på Förskolan. Han har slutat med blöja här hemma. Det kom helt självmant och han klarar av det riktigt bra. Tänk att han blivit så stor, min lilla kille som nyss kom känns de som.

Dock höll han sig, hela dagen på Förskolan igår trots att dom satte honom på toaletten. Tänker att de kanske kan vara så i början? Innan han känner sig trygg med det på Förskolan? Har glömt bort hur det var då mina andra barn är så stora nu. Har du varit med om samma?Sitter faktiskt och jobbar från sängen även denna förmiddag. Letar efter ett skrivbord, gärna gammaldags att ha vid burspråket men jag har inte hittat något. Inte optimalt att sitta i sängen för kroppen direkt, även om det är mysigt :)


Hoppas du får en fin dag!
Kram kram

Gillar

Kommentarer

Folke
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Oj vad jobbigt men jag förstår att dom är hårda pga corona. Tråkigt att han har missat så mycket men hoppas han kan göra proven när han kommer tillbaka =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Oj vad jobbigt men jag förstår att dom är hårda pga corona. Tråkigt att han har missat så mycket men hoppas han kan göra proven när han kommer tillbaka =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Petra J
,

Både jg och sonen (12 år) har aldrig varit frisk som det senaste året, jag tycker tvärt emot dig att det knappt cirkulerar några baciller när ”de sjuka” är hemma ☺️ Håller tummarna att K mår bättre snart!!!

Petra J
,

”Har aldrig varit så friska som det senaste året” skulle det stå i mitt inlägg ovan 😄

Anna
,

Trodde i min enfald att Corona skulle innebära mindre förkylningar osv eftersom alla ska hålla sig hemma vid minsta symptom. Men vi har nog aldrig varit så mycket förkylda som vi varit det här året. Och då inte bara med milda symptom, utan tokförkylda. Är det inte den ena så är det den andre som är sjuk. Helt galet! Nu har vi varit friska allihopa i drygt två veckor. Peppar peppar!

Gällande ’potträning’ på förskola så var det samma med min lilla. Hon höll sig de tre första dagarna innan det släppte. Nu går det oftast bra, men ibland hinner hon inte till toaletten i tid. Men hon har gott om ombyte på förskolan, så det känns tryggt och bra ändå.

Linda
,

Min flicka slutade med blöja i fredags. Har inte kissat på förskolan en enda gång heller..

Helena
,

Min lille fyller också 3 år i maj och slutade med blöja för ett tag sen. Höll sig också hela dagarna på dagis i början men tillslut släppte det och nu kör han räjset även på dagiset. Så det kommer släppa.

Petra
,

Har haft barn på olika förskolor jag jobbat på som fått tagit med egen potta/toaring för att det ska funka. Det kan ju vara ett alternativ