Har du hört talas om menstrosor?

I samarbete med Comfydence


Jag har en tid nu fått prova Menstrosor från Comfydence. Japp ni läste rätt, menstrosor.

Det är Trosor som gör att man alltid känner sig torr och säker. Var först lite skeptiskt till att använda trosor med uppsugningsförmåga istället för bindor vid menstruation. Men jag hade hört så gott om dessa trosor så ville verkligen prova. Jag började med att använda trosor i en skön modell med lättare skydd som jag valde att börja använda i slutet på mensen för att känna mig extra trygg såhär första gången. Hade kanske trott att det skulle kännas blött, men nej! Detta kändes så mycket skönare och mer hygieniskt än alla olika bindor och tamponger man annars använder, så jag valde månaden efter att även beställa hem några trosor med större uppsugningsförmåga , b.l.a ett par Stay Lazy trosor att använda även i början på mensen och jag har faktiskt bara positivt att säga om detta. Jag känner mig mycket fräschare! Ni måste testa!


Men du kan också välja att använda trosorna som en extra trygghet vid läckage eller vid rikliga blödningar där du känner sig orolig att bindan, menskoppen eller tampongen ska läcka, då kan du också bära trosor med skydd så blir det dubbelt upp och du kan på så vis kanske känna dig tryggare när du rör dig ute.

När du beställer trosorna så är det tydliga symboler med droppar för att du enkelt ska se hur stort skydd varje trosa ger. Vilket ger en bra tydlighet och enkelt att förstå sig på.

När du använt trosorna så kan du skölja dom i kallt vatten och sedan tvättar du dom i maskinen på 40% tillsammans med övrig tvätt. Det går superbra.!


Har testat flera olika modeller på trosor och jag gillar alla, men som ni vet föredrar jag trosor med hög midja och det tycker jag både Stay Lazy och Get Cozy har, så dom modellerna gillar jag allra bäst. Men det där är så olika, så dom har också trosor med lägre modell för dom som föredrar det.


Comfydence är ett nytt, svenskt företag med hållbarhet i fokus ni absolut inte får missa.

Jag vet att första tanken kring att prova trosor med skydd kanske kan kännas lite främmande?

Då kan jag glatt berätta att det är 60 dagars "prova på" med pengar tillbaka på garantin om du skulle känna att produkten inte fungerar för dig. Så himla bra! Dessutom ger koden "therese" dig fri frakt!


För att läsa mer om Comfydence och deras olika trosor, så gå in HÄR!


Önskar dig en fantastisk fortsatt dag!


KRAM

Gillar