HAR FLYTT HEMMET OCH IN TILL STAN!

Hej vännen! Måndag och ny vecka.

Fortsatt ruskväder här i Örebro men såg nyss på vädret att solen ska skina resten av veckan. Det tackar vi för då jag måste se till att fixa utomhus inför flytt.

Sitter just nu inne i stan, på hotell Clarion i lobbyn och arbetar, då jag har folk hemma hos mig. Hade flera innestående städtimmar kvar efter att jag sade upp min städhjälp i våras ( var missnöjd) så valde att boka in ett tillfälle för att göra en ordentlig rengöring i kök och badrum nu inför flytt då jag ändå betalt för dessa timmar. Har ett tillfälle kvar efter detta och tänker att jag kanske borde boka in en städ för enbart kök och alla fönster? Eller hinner man med alla fönster, en flyttstäd i kök och badrum på 5 h? Det borde man väl ändå göra när man är två personer?


Som jag längtar till jag arbetat klart idag. Längtar såååå mycket efter min lilleman.

Matheus brukar alltid komma hem på Söndagar när han varit hos sin Pappa under pappahelgen, men då hans Pappa numera sagt nej till att träffa honom en eftermiddag i veckan som det först varit bestämt & det numera endast är 4 dagar på en månad som Matheus är där så kommer nu hans pappa lämna honom på Förskolan efter sin helg på måndags morgonen. Mycket för att han också ska kunna ha någons slags kommunikation med Matheus förskola.


Nu när jag sitter här i stan längtar jag så himla mycket till flytt. Tror det kommer bli superbra och framförallt t underlätta en hel del i mitt jobb. Nu kan jag sitta här, flera gånger i veckan om jag vill och arbeta. Kunna lättare ta mig runt på olika möten, ha mer av det sociala och jag måste känna att jag längtat lite efter pulsen som pågår i city.


Ikväll ska dom stora barnen sova hos sin Pappa då Ellah i stort sett var hemma hos mig under hela denna helg som skulle varit en pappahelg. Så det blir jag och Matheus ensamma ikväll. Tror det blir bra för honom också, få mig helt för sig själv när han varit borta. Som vi ska mysa <3


Ha en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
KateOgembo
KateOgembo,
vad mysigt 😊
nouw.com/kateogembo
Magnoliadreams
Magnoliadreams,

Fina Blommor och bilder!

nouw.com/magnoliadreams