Här hemma händer det grejer!

Godmorgon fina du!


Sitter i Ellahs säng och dricker mitt morgonkaffe. Sov här inne inatt. Hade hela min säng full av grejer och efter att ha hållit på att fixa och tapetsera i lägenheten i går i över tolv timmar så orkade jag helt enkelt inte ta rätt på det, så smög in hit.

Barnen kommer hem i eftermiddag, men fram till dess ska jag jobba en stund och sedan fortsätta sätta upp tavlor och inreda hemmet. Så enormt kul, en befrielse att vi blev klar med nästan all tapetsering igår.

Vardagsrummet, matsalen och mitt sovrum är helt klart. Nu är det bara en vägg kvar i Matheus rum sedan är all renovering klar för tillfället.

Jag har också planer på att lägga in golv i serveringsgången och i köket samt måla köksluckorna. Men det får komma längre fram när jag landat i allt annat. Känner jag mig själv så kommer jag väl ändå ta tag i det direkt när jag är klar med detta. Att vänta är inte riktigt min grej. Vill gärna göra allt på en och samma gång :)


Ska bli så kul att visa er för och efterbilder sedan. Själv tycker jag att bara bytet av tapeter gav en helt ny känsla till rummen. Älskar det!


Utöver fix i lägenheten idag ska jag åka och slänga massa skräp på återvinningen, kommer då också stanna i skogen för att såga ner ett par grenar jag ska göra ett Julpyssel av. Ja ni hör ju, påbörja julpyssel mitt i tapetsering och fix, men det är jag i ett nötskal. Det pirrar i hel amin kropp och jag vill göra det , det, det och det..


Ni som följer mig på Instagram kanske såg att jag lade upp en bild på en stor adventsljusstake i trä, i furu som jag skulle måla om. Det blir färgen grå som fick flest röster så den lyckades jag ta tid att måla i fredagskväll och den blev verkligen superfin, så den får ni se i nästa inlägg :)

Så länge, ha en fin Söndag!Våra matchande kläder jag beställde online för någon vecka sedan kommer från kollektionen Newbie hos Kappahl. Tror vuxenklänningarna i Julkollektionen endast går att beställa online. Ni är flera som frågat om denna klänning nämligen, så nu får kika in på Kappahls hemsida..

KRAM

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilka mysiga bilder! Hoppas du har en bra helg 😊 <3

nouw.com/hilma
evelinaglad
evelinaglad,

Roligt att pyssla i hemmet! Fina bilder!!😍

nouw.com/evelinaglad
HandlaSmart
HandlaSmart,

Blir nyfiken på vad det ska bli för pyssel med grenarna 😊

nouw.com/handlasmart