Här hittar du Disneyjulkulor samt mycket mer.

Hej och hallå snygging!

Idag lyser solen här i Örebro och det är jag glad för då jag har flera kampanjer i arbetat att fota inomhus idag. Det är annars såhär års svårt att fota under dessa mörka månader. Går inte Solen upp blir det aldrig det där ljuset som behövs vid en fotografering inomhus. Gillar naturligt ljus istället för fotolampor. Men det där är väl inte ni intresserade av :)


Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska åka till Ullared, Jippi! Det är lite som julafton för mig. Det är jag , min mamma samt min moster som vanligt men imorgon ska också min bonusmamma följa med, vilket jag tycker ska bli lite extra kul då hon tidigare aldrig varit där. Ni vet känslan av att få visa vad hon missat i alla år, haha.

Vi ska sova kvar, för att åka hem på Måndag runt lunch. Hoppas då ha fått Matheus samt mina syskonbarns julklappar köpta. Vad jag i år ska köpa till Ellah och Kidh har jag ingen aning om. Är heller inte den som vill handla massa Julklappar som dom egentligen verkligen inte behöver eller önskar sig bara för köpandes skull. Då sparar jag hellre dom pengarna och gör någon weekend resa eller något längre fram tillsammans med dom. Men vi får se helt enkelt, är ju nästan 2 månader kvar..


Tidigare i veckan sprang jag in på PLANTAGEN och fann dessa helt Magiska Julkulor. hur enormt fina?

Hade ingen aning om att det gick att hitta detta på Plantagen, men glad blev jag och extra glad när jag insåg att dom även hade julgranspynt i Disney då vi samlar på olika disneyfigurer i vår gran.

Visst blev du också sugen på att ta en åktur till Plantagen nu? :)

Ha en fortsatt fin Lördag!


KRAM

Gillar