Har lärt mig med åren...

I annonssamarbete med Scorett

Hej fina du!

Mitt i veckan och jag har efter flytten tappat dagarna helt. Försöker ta lite promenader nu när vi bott ute hos min Pappa för här finns det närhet till skog, natur och vatten. Tänker att den stunden, utöver min kaffestund på morgonen kan ge lite energi för kaoset i lägenheten och allt nytt som händer i vårt liv just nu.


Ni som vet ni vet, men för er som inte vet något om märket Canada Snow från Scorett så ska jag berätta lite snabbt om deras höga kvalite. Dom flesta av er vet väl redan om att jag handlar skor där, speciellt vinter och höstskor. Har med åren lärt mig att det är så mycket bättre att lägga lite mer pengar på produkter av bra kvalite än att köpa något som är billigare som slits på en säsong.

Dessutom, vet inte om det kommer med åren? Kanske håller på ett bli en tant och uppskattar saker jag inte brydde mig om förr, men med väderskillnandena vi lever med här i Sverige, att det ena dagen kan vara 11 plusgrader för att nästa bli 5 minus så vill jag att mina skor ska vara noggrant designade och utvecklade för att hålla värmen när kylan slår till. Det värsta jag vet är att frysa om fötterna och fråga mig inte hur många gånger, när Ellah och Kidh var små och vi var ute på promenader eller i lekparken hur ofta jag frös om fötterna. Ville slita av mina egna tår!


Visste du också att du hos Scorett också kan hitta jackor, mössor och vantar av samma märke som mina skor?

Riktigt bra kvalite och samma här. Har slutat handlat massa billiga saker som enbart räcker en säsong. Bättre att investera kvalite som håller i många år framöver.

Min mössa, som också finns i flera andra färger hittar du HÄR!

Min Jacka hittar du HÄR

Vantarna, som kan vara dom skönaste jag haft hittar du HÄR

Mina grymt snygga Boots hittar du HÄR.


Utbudet är också väldigt stort så det finns verkligen något för alla olika önskemål och stil.

Med koden Therese15 får du just nu 15% rabatt på alla produkter från Canada Snow hos Scorett, gäller både online och i butik. Handlar du i fysisk butik så räcker det med att du visar upp mitt inlägg. Koden gäller till 14/11.


KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Nej jag håller verkligen med dig! Hatar att frysa på alla sätt 😅


nouw.com/emelivet
evelinajosefines
evelinajosefines,

+1 på att hata att frysa 🥰

nouw.com/evelinajosefines