Hatar att se honom så ledsen!

Hej vännen och hej kommande helg!


Matheus blev precis hämtat av sin Pappa och vi brukar vanligtvis låta hans Pappa hämta och lämna på Förskolan för att underlätta för Matheus då han tycker det är så enormt jobbigt att skiljas från mig och veta att han ska vara borta hela helgen. Men i och med att det är höstlov denna vecka och eftersom alla 3 barnen igår till idag sov borta med Mormor och alla kusiner så har dom sedan varit hemma hela dagen från lunchtid.

Gör så förbaskat ont i mig att se Matheus så ledsen. Att höra han be om att få vara kvar, hur han sträcker sina små armar mot mig och se hans tårar rinna från hans kind. Det gör så ONT!

Jag hoppas på en bild senare idag och få se en glad kille på fotot så man kanske får lite ro i kroppen denna helg.

Jag ska mestadels spendera min helg med arbete. Just denna period och fram till Jul är så enormt hektisk. Har suttit uppe och arbetat till 3 på nätterna och ändå känns det som om jag springer i motvind och får ingenting gjort, även om jag faktiskt får det. Jag har en tendens under stressiga perioder att också bli så självkritisk till allt jag gör, oavsett om det är inom arbete eller som mamma eller vän. Slåss med tankar som att jag inte är bra nog, att jag kan göra lite mer och lite bättre. Slåss med dåligt samvete och ja, ni hör. Min hjärna och mina känslor går bananas , oftast under hösten om jag tänker efter. Minns att det var precis likadant förra året och det hänger nog ihop med mörkret, men framförallt det höga tempot.Imorgon ska jag dock ta en liten paus från arbetet för att åka till Västerås. Ligger ca 50 min från Örebro. Vad ska jag göra där tänker ni? Jo, haha ni vet ju hur GALEN jag är i Julen!? Har sett att dom har två helt magiska Julbutiker som jag bara måste besöka innan saker oting börjar ta slut. Det är mitt bästa tips. Inhandla saker i tid, för när väl Advent är här är tyvärr det mesta man vill ha slutsålt eller utplockat.


Vet att ni är flera som förmodligen gärna vill se bilder från mina besök? Tänker att jag ser till att fota lite imorgon så ni också får se.


Tills vi hörs igen, KRAM till sig och ha en fin kväll!

Gillar