HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Hej vännen :)


Har förstått att ni är flera som har haft det svårt att komma in här på min nya blogg genom www.theresewickman.se, Som ni ser ligger jag numera på en ny bloggportal och det kan vara andeldningen att det tar ett tag innan det styr om. Försök rensa historiken eller chache på din webbläsare så styr den nog lättare om..

Ska också försöka se om jag kan få hjälp med detta.


Förövrigt, så skönt med en ny start och nya äventyr. När jag i våras efter att ha legat hos Loppi i flera år tackade ja till en ny portal så var mina förväntningar höga, lite för höga mot vad som lovades. Det här är väl inte portalens fel i det stora, då även dom hade planer på att göra mer än vad som varit möjligt. Det var flera bolag som gick ihop i ett, vilket gjorde att gamla människor gick och nya kom in och allt stannades upp.

Efter att ni hört av er och klagat på utseendet på bloggen, att ni hade svårt att kommentera och ni var också flera som sade att ni slutat läsa helt på grund av det tekniska så kände jag att jag tappade lusten. Funderade på att sluta ett tag, men fick sedan kontakt med Nouw och här kommer jag nu köra på fullt ut. Är så redo och taggad på hösten.

Har ni önskemål om innehåll på bloggen så skriv gärna en kommentar här nedan. Uppskattar alltid lite feedback och lite inspiration är aldrig fel!

För er som är nya, gamla också för den delen, Hej och Välkomna! <3

Önskar dig en fin dag.!


Puss & kram

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh varmt välkommen! <3
nouw.com/cassandraharaldsson
Didi,

En liten fråga här också, kommer du börja om helt eller ska du importera gamla arkivet också? Kan tänka mig att det är mycket gamla fina minnen du har där men samtidigt är det nice att börja om från början, clean start. 😊

blogg.loppi.se/strongerlife