Hela sommaren är ett stort frågetecken!

Hej fina!

Hemma från Spanien sedan en vecka tillbaka. Kändes riktigt skönt att komma hem ändå. Har dock redan börjat små kolla på andra resor tillsammans med barnen som jag drömmer mig bort till. Hela Sommaren känns ganska oklar än så länge. Första året på länge. Vi har en vecka, väldigt tidigt på Sommaren bokad nere på Böda Sand på Öland, men annars är resten ett ganska stort frågetecken just nu. Så mycket som spelar in vad vi kommer ta oss för. Hur Ellah & Kidhs Pappa vill ha barnen osv och om Matheus pappa vill ha honom någon extra tid eller inte. Barnen brukar vanligtvis bo hos mig i stort sett hela Somrarna, men i år har deras pappa tillsammans med hans tjej valt att ha semester ganska mycket med barnen i och med att även hon har barn. Om jag köper mig en Campervan eller om vi åker utomlands eller gör något annat är som sagt inte riktigt bestämt.

Har länge drömt om att ha en egen Surfvan som jag spontant kan ta med barnen och åka på semester i. Men att bygga en finns det ingen tid för, så har letat efter en färdig till salu. Men att hitta en med minst 4 bältade platser är otroligt svårt. MEN, nu har jag hittat en som jag ska åka och titta på nu på Torsdag. Känns allt bra så blir jag med Van, Tjohoo!

Om det nu blir så, att jag kommer hem med en Surfvan så lär det med stor sannolikhet bli semester i Sverige, förmodligen några veckor på bästa Gotland.


Ser framför mig hur vi till nästa år om vi trivs med bussen kan semestra ute i Europa. Men det är en så länge bara en dröm.


I Fredags innan barnen åkte iväg för Pappahelg hjälptes jag och Matheus åt att göra Våfflor sådär Våffeldagen till ära. När vi var på affären innan och jag frågade Matheus vad han önskade att ha på sina våfflor så var det inget snack om saken. Han sprang raka vägen mot frukt och bär för att fylla vagnen med blåbär, hallon och jordgubbar. Vi äter sällan Våfflor eller Pannkakor heller för den delen med sylt på, utan oftast är det med bär och en klick grädde. Själv tycker jag också om att äta det så, det blir inte lika sött och vem gillar inte massa bär?

Åt du några Våfflor i Fredags?Den här veckan är det verkligen fullrulle, både jobbmässigt och privat. Men känner mig pepp inför det mesta och måendet är idag på topp!


Stor Kram till dig!

Jag önskar dig en UNDERBAR vecka!

Gillar