Helt galet att Sommaren snart är här!

Hej vännen!


Hur härligt är det inte med långedligt imorgon?

Ska överraska barnen med någon utflykt imorgon, har dock inte bestämt mig för vad ännu. Håller solen sig framme blir det nog picknik någonstans.


Kan inte riktigt förstå att med en så segstartad och kall vår att det faktiskt är Sommar om bara några veckor? Hur galet?

Kom på att både jag och barnen behöver nya kläder, sandaler mm inför sommaren.

Har inte hunnit med. Tänk att förra veckan fick vi snö här i Örebro och Matheus fick ha på sig vinteroverallen igen och nu är det plötsligt snart sommar och jag inser att han vuxit ur alla sommarkläder.

Tänk så fort det svänger, inte konstigt man inte hinner med :)


Vet att vi är långt ifrån ensamma att behöva lite nytt i garderoben inför sommaren, så tänkte faktiskt visa upp några utav mina favoriter när det kommer till damkläder hos Ellos. Såååå mycket fint som kommit in. Vill typ ha allt!


Har självklart också ett unikt erbjudande till dig, gäller på både dam, herr och barn samt inredning.

Med koden 435429 får du 33% rabatt på din dyraste vara på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/5.

Hur läcker skjorta? Ser mig den strosande i sandaler och med en stråhatt på huvudet på underbara Gotland i sommar.

Ni vet ju min förkärlek förlångklänningar. jag menar, WOW!

Åh denna i gult. Tänk att man sade gult är fult när man var yngre. Idag ÄLSKAR jag gult!

Vit, lite bohemisk skönhet!

Dettalinne, eller säger man topp kanske? Finns i flera färger. Älskar knapparna som detalj och sådana här linnen älskar jag att stoppa in och bära till mina långa kjolar eller mina jeans.

Denna cardigan, hur ljuvlig?

Den här vitaklänningen finns också i gult och är sååå fin. Älskar denna typen av passform. Att det går in lite och sitter åt under brösten för att annars vara ganska lössittande.Hoppas du hittade något du gillade. Om du vill kika in på hela sortimentet och också ta del av deras barn, herr, skor och inredning, så är det bara att klicka dig in HÄR och glöm inte bort rabattkoden.


KRAM

Gillar

Kommentarer