Hur kunde jag vara så dum?

Hej fina!

Lördag och här i Örebro regnar det. Planen idag var att ta in alla utemöbler i förrådet men efter att ni varit flera som tipsat om att det i veckan kommer bli strålande sol så skjuter jag upp dom planerna. Vill ställa in torra möbler och dessutom funderar jag nu på om det ens är värt att ställa in dom om jag ska sälja allt?

Inväntar bara på att alla papper med flytten ska bli godkända och när allt är OK kommer jag börja packa samt sälja av en hel del.

Insåg när jag tittade i kalendern att barnen kommer ha höstlov sista veckan innan flytt. Då tänker jag att vi sover ute hos min Pappa på landet och så röjer vi här hemma på dagtid. Perfekt!


Visade ett par skor igår på min Instagram som jag köpt till Matheus, ett par supersöta och dum som jag är länkade jag aldrig till dom för efter det har frågorna haglat in. Ska försöka ta för vana att länka produkter även om det inte är ett samarbete..


Du hittar dessa skor HÄR

Köpte också ett par fodrade regnstövlar i samma fina bruna färg, men dom var så enormt smala vid foten så dom fick Matheus inte ens på sig, så dom ska skickas tillbaka.


Ska strax hoppa in i en dusch och fräscha till mig sen ska jag hämta upp Ellah. Vi ska i eftermiddag i väg på Dop och eftersom hon ändå ska sova här inatt då vi tidigt i morgon åker iväg på ridutflykt så kunde hon lika gärna följa med :)

Hoppas du får en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Lotte M,
Nu hoppas jag på att dina kommentarer kommer funka igen för jag tror du fått många mer än vad som visats!
lotte4.blogspot.se