IBland kommer man i en dipp!

Hej fina, måndag och ny vecka!


Denna vecka är fullbokad för min del, så har massvis som jag ska hinna med.


Har haft mardrömmar flera nätter i rad, vilket har varit sjukt obehagligt. Inte haft det på superlänge och så har det nu kommit väldigt tätt inpå. Det har gjort att jag startat mina dagar med en slags oro i magen..


Jag har varit "barnledig" i helgen och suttit dränkt i bokföring, kvitton och papper inför deklarationen. Än är jag inte helt klar, men en bra bit på väg, vilket känns SÅ enormt befriande. Värsta jag vet är allt det här med papper osv.


Tänkt hur man blir påverkad i perioder trots att man inte vill. Jag har sagt det förr, jag älskar att driva eget, skapa content åt företag, fota och få vara kreativ. Men det är såklart att det också finns baksidor. Allt arbete räknas in i likes, kommentarer och engagemang och ibland är det svårt att nå ut. Många tittar, men stannar inte upp och ger en likes exempelvis, vilket i sin tur kan gör att nästa kampanj med exempelvis Polarn och pyret går till någon annan. Detta ger en slags stress, att hur bra och fina bilder man än skapar så handlar allting om engagemang från ens följare. Jag slåss oftast mot dom som kan ha färre följare, men med ett väldigt stort engagemang, kanske för att den yngre generationen är mer aktiva, stannar upp, ger en like eller kommentar, som jag vet att jag och många i min ålder mfl kanske inte gör?

I perioder, när jag känner att jag har flera roliga och större varumärkskampanjer inbokade försvinner oftast denna oro och jag kan glädjas över att så många företag faktiskt gillar det jag skapar, för det är ändå en slags bekräftelse i mitt arbete. Att desto större varumärken som vill arbeta med mig, desto bättre känns det som du är på ditt arbete. Vissa varumärken har stora krav i ett samarbete och att få jobba med dessa gör såklart att man känner sig duktig i sitt arbete och att alla timmar om dygnet man lägger ner genererar. Men så kommer det en morgon som denna och jag känner att det är sjukt påfrestande att ens skapande, ens arbete i slutändan ska handla om vad mina följare stannar upp och ger en like till och inte..

Kan tänka mig att det kan kännas väldigt främmande för en del som inte är insatt i att vara kreatör, men behövde bara få skriva ut mina känslor jag vaknade kring idag.


Nu ska jag byta om och göra kameran redo för att fota lite kommande kampanjer. Har ganska få inbokade denna månad faktiskt, så dessa ska bli extra roliga att göra.


Önskar dig en fin dag!


Här har jag suttit, i stort sett hela helgen dränkt i massa papper. Då får man göra det bästa av det och göra lite mysigt :)


KRAM

Gillar

Kommentarer