Idag sågs vi äntligen!

Hej fina du!

Så var det redan Fredag igen, underbart!

Har precis kramat och sagt hejdå till Kathy och Roland som varit här på Fredagsfika. det var SÅ otroligt mysigt att kunna ses igen, kramas och umgås.

För er som inte vet så bodde jag och barnen i ett Radhus innan vi för 1,5 år sedan flyttade till denna centrala lägenhet. I radhuset bodde jag i 10 år, så Ellah och Kidh är uppväxta där. Vägg i vägg bodde Roland och Kathy och dom har funnits vid vår sida hela barnens uppväxt och blivit lite som en extra mormor och morfar, både för barnen men även mig och det var alltså dom som var här idag på fika. Det enda jag saknar med flytten är dom två.


Kom precis på, att barnen idag gick på en veckas Sportlov. Mysigt!

Ikväll tänkte jag laga iordning ryggbiff med klyftpotatis med sallad och sen blir det all in på Fredagsmysen framför Talang. Ellah pratar om att eventuellt sov över hos en kompis, så blir förmodligen bara jag och grabbarna. Men först tänkte jag gå iväg för att hämta lite paket samt köpa hem en färsk blombukett. Känner att jag är värd det. Var idag på första besöket hos psykologen och det kändes otäckt men skönt att öppna upp mig.

Vad ska du göra ikväll?


I går eftermiddag efter Förskola och skola var jag och killarna ute till Parken. Hur skönt är det inte att det nu är ljusare om kvällarna. Helt underbart!

Kram kram

Gillar