Ikeahack

Hej vännen och hej ljuvliga Fredag.!


Ska i eftermiddag ner till torget för att köpa färska blommor. Tycker det piggar upp både hemmet och måendet. :)


För ett tag sedan fick jag ryck om att byta rum på matsal och vardagsrummet. Mycket för att vardagsrummet var stort och kändes onödigt att ha som tv rum enbart för mig och barnen när jag samtidigt upplevde matsalen för liten och mörk eftersom det rummet ligger i mitten av två andra vilket gör att inget direkt dagsljus kommer in där.

Sagt och gjort så bytte jag och det blev såååå mycket bättre och då är jag inte klar med matsalen ännu. Har en hel vägg av bokhylla och vitrinskåp att måla samt så ska en stor spegel upp mm, men det går framåt.


Igår blev jag klar med ett projekt jag startade upp där innan påsk. Jag målade om 3 stycken Ivarskåp från Ikea som jag sedan fäste upp på väggen genom att borra hål, sätta i plugg och skruva upp dom. Efter det sågade jag ut en lång träplanka jag redan hade hemma från Bauhaus som jag sedan klädde i marmordekorplast, även den från Bauhaus.


Det jag gillar med Ivarskåpen är att dom går att förändra så lätt. Om något år kanske jag vill ha dom mörka? Ja då målar jag bara om dom :)


Nu måste jag springa ut på lite ärenden. Hoppas du får en fin Fredag.


KRAM

Gillar

Kommentarer