Ingen större skillnad från då och nu!

Hej vännen och Hej Måndag!


Sista veckan för barnen i skolan innan en veckas efterlängtat Sportlov väntas. Härligt!

Funderar på vad vi ska hitta på, nu när allt är så annorlunda? Hade detta varit innan pandemin slagit till hade vi gått på bio, säkert åkt iväg på en kryssning eller weekend någonstans..

Efter helgens fantastiska väder började jag spåna på vilka mysiga utflykter vi skulle kunna göra istället, tills jag såg vädret i nästa vecka. Regn, grått och milt och upp mot 8 plusgrader. Men förhoppningsvis hinner det ändra sig om vi har tur. :)


I går var det alla hjärtans dag, och det som singel dom sista åren. Känner egentligen inget speciellt, blev inte direkt uppvaktat vad jag kan minnas när jag varit i relation heller. Så att vara singel vs leva i förhållande under alla hjärtans dag är typ same same för mig. Haha, ja förutom att jag brukade lägga mycket tid på att överraska någon annan än enbart barnen.

Igår kunde jag dock inte överraska barnen så som jag brukar då det var Pappahelg och Ellah och Kidh kom hem på eftermiddagen och då for vi direkt ut på landet, hem till min Pappa på middag och för att hinna fånga dom sista strålarna ute på isen. Matheus blev lämnad på Förskolan i morse så jag tänkte fira tillsammans med barnen idag istället. Lite enkelt med någon liten överraskning. Vad vet jag inte ännu :)


Saknar lilleman så jag spricker snart. Han åkte i Fredags kväll och jag bara längtar efter att jag ska hämta hem honom från Förskolan. Idag får det bli tidigare än vanligt så vi hinner umgås extra mycket innan kvällen.

Från och med idag ska Matheus inte vara hemma hos sin Pappa på helgerna mer, iallafall inte på minst en månad. Om det blir längre får vi se och det är väl beroende på när han isåfall kommer hem från utlandet.

Så, i helgen var sista chansen för en hel natts sömn och en kopp kaffe i lugn och ro i sängen. Är det inte typiskt att jag då natten till idag, sista chansen för uppladdning sov kast? Haha inte heller har jag barn eller en katt att skylla på då jag igår tog ner dörren till mitt sovrum från vinden så jag kunde sova helt ostört utan att katten kom klättrandes på mig. Ogillar dessa nätter, där jag har en konstig obehaglig känsla i kroppen, en slags oro som gör att jag vaknar med en klump i magen flera gånger. Frågan är varför?Hade du en fin gårdag? Firade du Alla hjärtans dag på något vis?


Många varma kramar till dig!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Vilka härliga bilder🥰

nouw.com/emelivet
moiii
moiii,

Vad härligt att åka skridskor, det var så länge sedan jag åkte skridskor så vet inte om jag kan stå på ett par längre ! 😊


nouw.com/moiii
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Vilka fina bilder! Ser så mysigt ut

nouw.com/emiliaapetterssons