JAG ÄR TILLBAKA!

Hej fina fina fina du!


Som jag saknat att skriva till dig och i kommentarerna kan jag även se att det är ömsesidigt. Tack, vad ni är fina!


Jag vet att jag inte skrivit här inne på länge, vilket är såå enormt tråkigt, men ett beslut som behövdes ta.

Barnen blev sjuka, sedan jag och på det kom sedan ett långt påsklov , vilket gjorde att barnen var hemma med mig, dygnet runt i nästan 3 veckor. Jag var, redan innan detta ganska psykiskt slut.

Hela våren har jag haft barnen extra och inte haft ett barnledigt dygn på över 9 veckor, ingen chans till att bara vara, för en kväll och ladda batterierna. Jag har ställt upp när folk frågat, för det är sådan jag är, men det har gjort att jag själv gett och gett, lagt mitt egna arbete åt sidan och tillslut mitt egna mående åt sidan för att prioritera andra. Ni vet när man ger och ger och tillslut så är all ork borta? Egentligen är det inte speciellt mycket jag gett till en och samma person, så förmodligen har inte en enskild person upplevt det som om jag verkligen ställt upp, hela tiden, men när man gett lite där, och lite där och lite där så blir det tillslut mycket för en annan? Kan ni förstå vad jag menar?


Så när alla barnen var hemma och jag upplevde att jag sprang i motvind. Ni vet när ingenting hinns med? Så fick jag ta beslutet att låta bloggen vänta. Jag hade redan massvis av jobb och obesvarade mail som låg på hög och att då också försöka prioritera bloggen när jag inte hade varken tid eller energi så skulle det återigen vara för att tillfredsställa andra istället för mig själv.


Men nu, kära ni hoppas jag att vi börjar komma på banan igen..


Barnen, eller Matheus rättare sagt är tillbaka på Förskolan medan dom stora fortfarande är hemma. Det är Studiedag idag, men imorgon är det tillbaka till skola och rutiner igen..


Jag ska ta dagen åt att svara flera sidor av obesvarade mail, planera veckan och försöka komma ikapp så gott som det går denna vecka med allt som jag lagt åt sidan.Hoppas att du haft en fin Påskhelg?
KRAM

Gillar

Kommentarer