Jag och min mammas små Hobbitfötter.

I annonssamarbete med Scorett


Hej Fina!

Har du haft en fin start på veckan?

Känns som om jag inte kan säga det nog. Men snälla rara, hur fin är inte hösten? Förr ogillade jag hösten mest av alla årstider, men med åldern verkar också min kärlek för hösten växt sig stark. Alla fina färger, den friska luften, dom mysiga kvällarna med tända ljus och ett glas vin i soffan. Älskart!


Jag gillar att styla mig själv under hösten, som ni vet vill jag gärna fortsätta klä mig i klänningar, stora skjortor eller kimonos även under kallare årstider och hur matchar man det inte snyggare än med ett par höga stövlar?

Rent spontant ses nog inte jag som en tjej som bär stövlar, men det är enbart för att jag ogillar att gå i klack. Som ung gjorde jag det ofta men någonstans på vägen insåg jag att det aldrig var något för mig. Kände mig aldrig 100% bekväm i det, till skillnad mot många av mina vänner.


Men så hittade jag dessa, skitsnygga om man får säga så utan klack och med elast vid vaderna så även jag med kraftiga ben kan knäppa dom. Det är ett par Skylily, viddstävlar W2-W3 från Dasia.

Dom är helsvarta i mockaimitation och är väldigt elastiska bak i skaftet för att man enkelt oavsett ben får på sig dom. I love it, för ni ska bara veta hur många skor jag och min mamma provat i våra dagar som aldrig passat. Som vi pressat våra små tjocka fötter i ett par nätta skor och insett när svetten runnit från pannan att våra Hobbit fötter tyvärr inte passar sig för typiskt kvinnliga skor. Därför gillar jag Dasia extra mycket, för dom passar även våra tjocka, breda fötter :)


Gillar att följa denna mall för att hitta rätt.

Visst är stövlarna sjukt snygga?

Finns såklart flera andra i olika modeller och färger hos Scorett, utbudet är stort. Allt från klassiska, trendiga, eleganta och edgy för att olika stilar ska hitta sina favoritskor.


Med koden THERESE15 får du just nu 15% rabatt på alla Stövlar och det gäller både online och i butik.!


Tänker att jag här nedan visar upp lite olika stövlar i olika stilar så ni får ett hum och det stora utbudet.


Du hittar hela utbudet HÄR!

Hoppas du hittade något du gillade och glöm i såfall inte bort att använda koden så du får det lite billigare :)


Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Gud vilka balla stövlar!

nouw.com/johannagrahn
linnealarssonss
linnealarssonss,

Så snygg outfit!

nouw.com/linnealarssonss
Mamma
,

Kul att jag fick vara med på ett hörn med min 35.or men m elefantvader😂🤣😅

theresewickman
theresewickman ,
Haha det r du och jag med våra stora vader, korta ben och breda fötter 😃
nouw.com/theresewickman
Sanna
,

Jag har oxå sånna problem när jag vill ha stövlar. Jag är egentligen en 34a i strl. O då finns det bara på barn. O där är det ju omöjligt o hitta stövlar med högt skaft som passar. Alltså de är verkligen sjukt smala!! Inte ens min dotter kan ha dom... De borde finnas fler skor för även barn som har olika vidd på skaften.... Så härliga hösbilder du visar upp!😍 Älskar hösten när solen skiner o alla färger kommer fram 🥰🍁

theresewickman
theresewickman ,
Jag håller verkligen med dig. Mina barn , speciellt Ellah och min minsta Matheus har samma problem då alla skor görs för smala.. KRAM
nouw.com/theresewickman