Kan hjärtklappningen vara en biverkning av Corona?

Godkväll fina!

Matheus sover sedan ett par timmar tillbaka och dom stora somnade för en kort stund sedan.

Ska ta kvällen åt att krypa upp i soffan och se "Bröllop , Begravning, Dop".. Tittar ni på den serien.

Jag är som ni säkert redan vet en riktig torks när det kommer till svenska serier. SÅg idag reklam om att en ny svensk kriminalserie har premiäer på Cmore i nästa vecka. Det längtar jag till :)


Förutom svenska serier älskar jag Julen. Det är INGEN hemlighet!

Ikväll som så många andra kvällar dom senaste veckorna slog vi på en Julfilm. SÅ kul att barnen är lika barnsligt förälskad som jag..


Men det var egentligen inte serier jag skulle prata om utan hjärtklappning och tänkte kolla om någon utav er kanske varit med om samma obehag.


Jag har tidigare kunnat haft hjärtklappning då och då, mycket pågrund av stress. Men sedan jag hade Corona har jag dagligen och haft fem dagar i sträck en väldigt obehagligt hjärtklappning som kommer vid minsta lilla ansträning. Som att gå upp för trappen, eller med Matheus till Förskolan. Känns som om hjärtat rusar och slår dubbelslag, vilket gör att ag känner mig svag i hela kroppen och en känsla av att svimma.

Jag som aldrig ser mig sjuk har tänkt att det kommer gå över, men nu börjar jag fundera på hur länge det ska vara såhär. Kanske är det en biverkning av Covid, eller så har det kanske bara med den stressade perioden av mitt liv att göra?


Någon som har erfarenhet av återkommande hjärtklappning?


Tack för att du finns.

Kram

Gillar

Kommentarer

Jessica
,

Jag har exakt likadant. Ska testa mig för covid-19 imorgon. Hade likadant när min sköldkörtel var dålig och när jag hade en stressig period i mitt liv.

Johanna
,

Jag har haft precis samma! Men nu så här fyra månader senare, sen jag hade covid, har det börjat gett med sig. Hoppas det blir bättre snabbt!

Elin
,

Vet flera inklusive mig själv som haft sådär efter covid 19. Nåt gör så hjärtat slår dubbelslag. Inget farligt o det blir bättre med tiden

Jossan
,

Min kusin har haft covid-19 och hade problem med rusande hjärta pga det. Just hjärtat var segdraget och sista symtomet som försvann.

Luxshopswe,

Kolla gärna in @luxshopswe på Instagram för billiga märkesväskor och kläder. Just nu har vi en giveaway i första inlägget där vi ger bort ett GUCCI set <3

www.instagram.com/luxshopswe
Millasmat
Millasmat,

Kolla upp det med vårdcentralen. Det är säkert något ofarligt men Covid kan ge blodproppar även på unga personer och det kan ge liknande symptom. Så kolla upp det med sjukvården.

nouw.com/millasmat
Sabine
,

Jag hade det precis likadant. Jag hade covid i mitten av april. Men nu är det mest andfåddhet kvar. Ska kolla upp det nästa vecka med min astmasköteska. Känns som det är mest lungorna som är påverkade nu. Krya på dig.

Magnoliadreams
Magnoliadreams,

Jag har det och min kallar man för re entry tachycardi och är ofarligt, men kanske inte så bra att ha för mkt av., detta kan man göra ngt åt men jag har ingen lust att göra ingrepp....jag dricker ett iskallt glas vatten och slappnar av liggande om det går, upplever också att min bråkiga mage när den är lite uppblåst bidrar till att hjärtklappningen drar igång det kan räcka med att jag böjer mig fram o skall plocka upp ngt, kolla upp vad ditt beror på tycker jag kram

nouw.com/magnoliadreams
R
,

Jag brukar ha kaliumbrist, då pickar hjärtat i bröstkorgen

Marie
,

Vanlig biverkan efter covid tyvärr. Ofta vanligt med rubbningar i kroppen efter infektioner är några extra bananer för kalium och salta maten lite extra för natrium. Sen tror jag självklart stressen påverkar med.